instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 1 mai 2011

CS Curcani (juniori) -- VIITORUL SOLDANU (juniori) 0 -- 1

       In penultima etapa a acestui sezon jucata de Viitorul Soldanu in deplasarea de la Curcani cu juniorii aceleiasi echipe meciul a fost castigat de oaspeti cu doar 1 la 0 meci foarte disputat in teren ratandu-se ocazii foarte mari de fiecare echipa, sanse de gol ce putea schimba cu usurinta acest scor in favoarea oricarei echipe.
        In acest meci nu a plecat nici una dintre echipe favorita inainte de inceperea meciului, gazdele avand avantaj jocul de pe teren propriu iar oaspetii un loc superior in clasament diferenta fiind de 3 locuri.
        Jocul a inceput foarte bine pentru oaspeti care au avut o echipa mai buna pe teren si mai completa ca in ultimele meciuri, pana la faza golului juniorii oaspetilor ratand cateva ocazii foarte mari. Golul a venit pana la urma spre sfarsitul primei reprize cand mijlocasul central Bogdan M a executat impecabil in stiulul sau caracteristic o lovitura libera de la 25m lateral dreapta. Pana la pauza ambele echipe au mai avut ocazii de a marca dar toate fiind in zadar scorul ramanand neschimbat.
PAUZA: CS Curcani -- VIITORUL SOLDANU  0 -- 1
        Repriza a doua a adus cu ea 2 schimbari in echipa juniorilor din Soldanu jocul schimbandu-se pe alocuri noii intrati neintrand foarte repede in spiritul jocului, si astfel gazdele au avut cateva ocazii foarte mari printre care si doua suturi care au lovit bara. Asaltul gazdelor a fosr oprit pana la urma pentru cateva minute prin contraatacurile lungi ale oaspetilor care au beneficiat si de un penalty ratat pana la urma de atacantul echipei Mihai.
         Jocul s-a schimbat din nou in favoarea gazdelor care din minutul 75 au jucat si cu un om in plus deoarece fundasul central al echipei Soldanu a luat cel de-al doilea galben dupa ce a facut un hent la 30m de poarta. Jocul pana la final s-a jucat mai mult la poarta oaspetilor care a rezistat pana la urma cu o apararea improvizata pe moment, si astfel Viitorul Soldanu a mai castigat 3 puncte si inca un duel de orgolii in fata gazdelor.
         Datorita acestei victorii in acest meci echipa de juniori din Soldanu nu mai poate fi intrecuta de nici o echipa locul de4 terminare a acestui sezon fiind de la locul 7 in sus deoarece in ultimul meci echipa va castiga cele 3 puncte puse in joc, deoarece oaspetii care ar trebui sa faca deplasarea la Soldanu nu vor primi dreptul de joc ei fiind exclusi din toate meciurile acestei Serii din cauza unor probleme cu AJF Calarasi.
          Juniorii acumuleaza pana acum 35 de puncte cu un golaveraj de 48 de goluri marcate si 45 de goluri primite, fiind un loc la care inaintea sezonului nu se astepta nimeni, echipa plecand in primele 5 echipe ca valoare.
 AU JUCAT:
P= Alexandru
F= Roberto, Iuli, Gigi, Bogdan B
M= Bogdan M, Madalin, Bogdan P, Denis,
A= Stefan, Mihai,

AU MAI JUCAT:
Razvan, Gabi,

       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu