instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 1 mai 2011

CS Curcani (seniori) -- VIITORUL SOLDANU (seniori) 3--0

        Inca o infrangere pentru seniorii echipei din Soldanu care nu a reusit astazi surpriza in meciul contra echipei de pe locul 2 care mai mult ca sigur dupa acest rezultat va merge la barajul pentru liga a 3-a. Acest esec este inca un meci prost pentru echipa care in ultimele 5 meciuri nu a adunat decat un punct scos pe teren propriu, echipa ramanand tot pe locul 12 in clasament cu 23 de puncte acumulate in 25 de etape un loc rusinos pentru echipa care in acest sezon au mai promovat cativa juniori din sezonul viitor vroindu-se intinerirea echipei cu cat mai multi juniori.
         In meciul contra celor de la Curcani echipa nu a putut alinia cel mai bun 11 din cauza unor probleme la echipa care priveste rezultatele foarte proaste din ultimele meciuri si locul rusinos din clasament.
          Totusi cu aceasta echipa fara mai mult titulari jucatorii au tinut piept gazdelor nelasand aproape nici o sansa de a marca, practicand unul din cele mai bune jocuri din prima repriza din acest sezon punand chiar cateva probleme gazdelor care au fost surprinsi de buna organizare a oaspetilor.
          Pana la pauza nimeni nu a putut deschide scorul si ambele echipe au intrat la cabine cu scorul de 0 la 0.
PAUZA: CS Curcani -- VIITORUL SOLDANU 0 -- 0
         Dupa pauza ca in toate meciurile jucatorii echipei oaspete din Soldanu au cazut fizic si asupra asaltului gazdelor care aveau nevoie de victorie in acest meci pentru a merge la baraj. Primele 10 minute au fost tinute in frau de apararea oaspetilor care au reusit si cu ajutorul portarului sa nu primeasca gol, primind pana la urma primul gol dupa o eroare in apararea improvizata in acest meci care nu a iesit la offsaid pe linie lasand ocazia noului atacant al gazdelor intrat la pauza sa marcheze pentru prima oara in acest meci.
         Daca caderea fizica a echipei s-a pus in functiune si in acest meci din pacate si moralul echipei cu un gol incasat a fost inceputul unui joc usor pentru gazde care au pana la final si-au facut jocul pe urma greselilor in aparare a oaspetilor care au mai incasat inca 2 goluri pana la final, pana la urma reusind sa castige echipa care a plecat cu prima sansa inaintea meciului.Asadar si istoria ultimelor dueluri directe ramane neschimbata gazdele castigand din nou impotriva oaspetilor, oaspeti care nu se pot lauda decat cu 2 egaluri in ultimele 6 meciuri directe.
         Pentru echipa din Soldanu acesta a fost ultimul meci mai mult ca sigur in acest sezon deoarece in ultima etapa trebuia sa intalneasca echipa FP Galbinasi echipa care a fost exclusa din campionat pentru niste probleme cu AJF Calarasi. Asadar dupa meciul castigat de Soldanu cu 3-0 echipa va urca pe locul 11 si in clasament deoarece va trece si peste oaspetii de saptamana viitoare.

AU JUCAT:
P= Auras
F= Ion, Marian Serban, Baronu, Bogdan P
M= Alexandru, Busta Nicu, Sorin Cartu,
A= Claudiu, Stefanita,

AU MAI JUCAT:
Gigi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu