instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 30 aprilie 2011

CS Curcani -- VIITORUL SOLDANU

JUNIORI: ORA 15:00
         
          Etapa de maine, penultima din acest sezon va contine si duelul dintre CS Curcani si oaspetii de la Viitorul Soldanu meciul incepand de la ora 15:00 in care se vor intanli juniorii acestor doua echipe. Cele doua echipe sunt obisnuite cu aceste dueluri, in perioadele competitionale cele doua intanlindu-se de mai multe ori pana acum distanta dintre cele doua resedinte ale echipelor fiind foarte aproape.
           In tur scorul a fost de 3-1 pentru juniorii din Soldanu care in ultimele 4 meciuri nu au pierdut cu contra-candidata de maine fapt ce duce ca meciul de maine sa fie cu atat mai frumos.
          Pozitiile in clasament ale celor doua echipe sunt, gazdele de la Curcani ocupa locul 10 in clasament cu 30 de puncte loc ce pana cu o etapa in urma echipa din Soldanu s-a aflat. Juniorii din Soldanu au urcat 3 locuri in clasament dupa meciul de etapa trecuta cand au batut cu 7-0 pe CS Budesti. Diferenta de puncte dintre cele doua echipe este de doar 2 puncte, victoria de maine o poate aduce pe echipa gazda in fata juniorilor din Soldanu.
 SUCCES ECHIPEI IN MECIUL DE MAINE


SENIORI: ORA 17:00

         Tot maine va avea loc si meciul de seniori dintre CS Curcani si Viitorul Soldanu, un duel ce se joaca de foarte mult timp, multe din meciuri fiind si amicale. In ultimii ani oaspetii nu au putut domina suprematia duelurilor directe dintre cele doua echipe. Ca si in in ultimele meciuri si in partida de maine favorita pleaca echipa gazda care este foarte aproape sa mearga la barajul pentru liga a 3-a lucru care s-a mai intamplat in ultimii ani fara reusita.
          Gazdele ocupa locul 2 in clasament cu 47 puncte, iar oaspetii ocupa un acelasi loc 12 pe care il ocupa de cateva etape, echipa castigand doar un singur punct in ultimele 4 etape lucru ce nu a dat posibilitatea de urcare in clasament.
           Gazdele din Curcani vin dupa o victorie categorica in deplasarea de la Crivat in care au invins cu 7-2 echipa Partizan Crivat. Oaspetii din Soldanu vin din pacate dupa o infrangere acasa cu CS Budesti cu scorul de 1-4 fiind a 4-a infrangere de acasa.
 SUCCES ECHIPEI IN MECIUL DE MAINE!!!


         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu