instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 24 aprilie 2011

VIITORUL SOLDANU(juniori) --CS Budesti(juniori) 7 -- 0

     In etapa a XXIV-a a ligii a 4-a de juniori a avut loc si partida dintre Viitorul Soldanu si CS Budesti incheiata clar in favoarea echipei gazda din Soldanu care a umilit cu un scor mai mult decat asteptam 7-0.
      Echipa oaspete a facut deplasarea ca si pana acum cu aceiasi juniori care isi incep constructia si ca aproape de fiecare data au avut de incasat incasand si astazi 7 goluri chiar daca acest scor nu era de multi asteptat meciul din tur terminandu-se doar 1-3 in favoarea juniorilor Soldanului.
      Juniorii din Soldanu sunt si ei la prima victorie la scor mare din acest retur, echipa fiind si ea una ca si oaspetii in constructie care nu a facut un retur si nici un tur stralucit, astazi se pare constructia mergand spre bine.
      Meciul de astazi a inceput cum era de asteptat cu gazdele in atac, reusind sa marcheze in min 10 dupa cateva ocazii uriase ale lui Mihai scorul fiind deschis printr-un sut de la 25m deviat usor pe langa stalpul din stanga al portii. Dupa primul gol juniorii s-au precipitat pentru o perioada de timp ratand la fiecare minut cate o ocazie pana la urma scorul fiind modificat de 2 ori pana la pauza marcatori fiind Stefan si Mihai.
PAUZA: VIITORUL SOLDANU -- CS Budesti 3 -- 0
      Dupa pauza jocul a fost acelasi cu echipa gazda in atac reusind sa puncteze de 4 ori prin dubla lui Stefan, Mihai si mijlocasului dreapta Gigi, pe langa acestea juniorii ratand ocazii care puteau lejer sa egaleze scorul din campionatul trecut de 13-1, astazi reusindu-se pentru prima oara in acest retur ca echipa sa nu primeasca gol portarul juniorilor Soldanului somand astazi neavand mari probleme, oaspetii neputand sa ameninte poarta adversa.
       Dupa acest scor echipa din Soldanu va urca cel putin in loc in clasament si dupa acest scor isi trece pe plus si raportul golurilor marcate si cele primite fiind de 47 goluri marcate si 45 primite. Aceasta victorie este cea de a 10-a in acest campionat din pacate infrangerile fiind mai multe 11 si doar 2 egaluri.
        Oaspetii isi mai adauga o ingrangere la cele 17 avute pana la acest meci si isi mai adauga 7 goluri pe langa cele 89 primite pana acum apropiindu-se de 100 de goluri primite, probabilitatea ca acest numar sa fie depasit diind foarte mare.

AU JUCAT:
P=Alexandru
F=Ica, Roberto, Bogdan B, Bogdan L
M=Bogdan M, Madalin, Iuli, Gigi.
A= Mihai, Stefan

AU MAI JUCAT
Ionut, Razvan, Narcis

Pentru prima oara la aceasta echipa si poate pentru prima oara la orice alta echipa in teren au fost 3 jucatori cu prenumele de Bogdan ei nefiind rude.
BAFTA ECHIPEI in urmatorul meci in compania echipei CS Curcani din deplasare...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu