instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 23 aprilie 2011

VIITORUL SOLDANU -- CS Budesti

     SENIORI: ORA 17:00

         In etapa a XXIV-a a ligii a 4-a Seria A la fotbal Calarasi va avea la cunostina si meciul dintre echipa gazda Viitorul Soldanu si oaspetii de la CS Budesti, meci disputat de foarte mult timp cele 2 echipe fiind alaturate ca localitati de provenienta. Dueleul se duce in fiecare an de cel putin 2 ori pe langa meciurile de campionat echipele intanlindu-se si in sezonul de pregatire pentru cate un joc amical.
        Pozitia in clasament a oaspetilor este mult mai buna la momentul actual ocupand locul 6, pana acum 3-4 etape oaspetii avand prim-planul pentru locul 2 care duce la play-off, motivul care echipa ocupa acum acest loc in doar cateva etape echipa inregistrand rezultate mai putin bune.
        Echipa din Soldanu ocupa acelasi loc 12 in clasament, loc ce nu poate fi luat de alta echipa, urmatoarea clasata fiind la 9 puncte in spate. Daca nu mai poate fi ajunsa din spate, in fata cu o victorie in meciul de maine se poate urca 2 locuri in clasament si cu ajutorul rezultatelor.
        Ambele echipe de seniori vin dupa infrangeri in etapa trecuta, oaspetii dupa un 4-5 cu Partizan Crivat iar Viitorul Soldanu dupa o infrangere contra liderului si campioanei in acelasi timp cu 1-3. Moralul jucatorilor ambelor echipe nu este unul foarte ridicat meciul de maine reprezentand unul de rivalitate mai mult.
BAFTA ECHIPEI IN MECIUL DE MAINE...


JUNIORI: ORA 15:00
        Juniorii celor doua echipe se vor intanli maine de la ora 15:00 pe terenul gazdelor din Soldanu  Ambele echipe au jucatori noi in echipe, echipele fiind in reconstructie la nivel de juniori, in ultimele 2 campionate echipa oaspete din Budesti inregistrand scoruri negative pierzand de multe ori incasand in cateva meciuri chiar si peste 10 goluri, cel mai mare scor incasat fiind din partea echipei din Soldanu care a invins chiar acasa la Budesti cu 1 la 13 fiind scorul campionatului in acel sezon.
        In tur meciul a fost mai echilibrat si scorul a fost de doar 3-1 in favoarea echipei din Soldanu, ramanand ca maine sa se intanleasca, gazdele fiind clar favorite la victorie.
BAFTA ECHIPEI IN MECIUL DE MAINE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu