instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

luni, 18 aprilie 2011

Viitorul Sohatu(seniori) -- VIITORUL SOLDANU(seniori) 3 -- 1

         Echipa din Soldanu intalnea astazi in etapa a XXIII-a a Ligii a 4-a din Seria A campioana de anul acesta inainte de terminarea campionatului, meci care astazi nu conta foarte mult dar care a fost castigat in stil de campioana cu oaspetii mult mai jos clasati de la Viitorul Soldanu.
          Si chiar daca acest meci nu a contat foarte mult gazdele au dar dovada de profesionalism si au catigat cu scorul de 3-1 dupa un meci frumos cu goluri frumoase multumim pe aceasta cale ambelor echipe si pentru fair-play-ul dovedit pe terenul de fotbal acordandu-se doar 2 cartonase galbene.
          Meciul a inceput cum erau toti siguri cu echipa gazda atacand si avand cateva ocazii bune la poarta tanarului portar titular pentru prima oara in poarta seniorilor neavand nici o vina la golurile luate aparand destul de bine pentru primul meci la seniori. Echipa din Soldanu nu a amenintat prea mult poarta adversa doar prin cateva lovituri libere, tactica fiind cu 5 mijlocasi si doar 1 singur atacant acesta neputand face prea multe in prima repriza.
           Scorul a fost deschis prima oara in prima repriza de gazde care a marcat dupa ce avusese cateva ocazii foarte bune maracand pana la urma dupa ce atacantul a scapat singur si l-a executat pe Alexandru.
PAUZA:
           Dupa pauza la scor echipa din Sohatu a castigat din nou cand a marcat 2 goluri primind pana la urma 1 din partea singurului atacant al echipei Adrian care a executat cu un sut la vinclul portii din afara careului de 16m, fiind si cel mai frumos gol al meciului, golul fiind marcat la 1-0 pentru gazde.
           Gazdele si-au revenit pana la urma si au reusit sa puncteze si ei de 2 ori pana la final nelanad nici o sansa oaspetilor care s-au jucat de cateva ori cu ocaziile ratand o mare surpriza de scor in acest meci.
           In echipa de astazi sa precizam ca au lipsit 4 titulari printre care si golgeterul echipei si locul 3 in clasamentul golgeterilor in aceasta serie avand din pacate sanse mari sa piarda acest loc.

AU JUCAT:
P- Alexandru
F- Marian Serban, Marian, Ion, Claudiu
M- Bogdan, Sorin, Busta, Baiazid, Alexandru
A- Adrian

AU MAI JUCAT:
Stefan

BAFTA ECHIPEI in urmatorul meci de acasa din etapa a XXIV-a cu CS Budesti
         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu