instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 17 aprilie 2011

Viitorul Sohatu (juniori) --- VIITORUL SOLDANU (juniori) 1 -- 1

     
       Duelul cele doua echipe care nu au avut un obiectiv prea mare sezonul asta s-a incheiat la egalitate nedecis pentru acest meci, lasand scorul intalnirilor dintre cele doua echipe in favoarea gazdelor de la Viitorul Sohatu care si inaintea acestui meci se afla cu doua pozitii mai sus decat oaspetii de la Viitorul Soldanu.
        Viitorul Sohatu ocupa inaintea acestui meci locul 8 cu 30 de puncte urmata la doua lungimi oaspetii de astazi Viitorul Soldanu cu 28 puncte.
       Meciul de astazi a inceput cu un incident la adresa arbitrilor care au fost apostrofati de catre un suporter din afara terenului deoarece meciul a inceput cu o intarziere de 30 de minute, in continuare nemaintamplandu-se   incidente.
         In primele minute ale jocului se parea ca gazdele vor face scor cu oaspetii care au intrat mai greu in joc rezistand cu greu asalturilor pe benzi ale mijlocasilor celor de la Sohatu. Pana la pauza scorul a fost deschis de gazde dupa o serie lunga de ratari marcand pana la urma dupa o pasa printre fundasii oaspeti care nu era la prima greseala de acest fel.
PAUZA:
          Dupa pauza juniorii Soldanului s-au mai desteptat putin si dupa 2 schimbari in atacul echipei si modificari in tactica jocului au aparut si primele ocazii pentru oaspeti. Ocaziile nu au fost numai de partea oaspetilor in aceasta repriza ci si gazdele au ratat ocazii monumentale ce a adus pana la urma echipa in incapacietatea de a invinge in acest meci deoarece Soldanu reuseste sa marcheze prin Mihai care a reusit sa se strecoare printre cei 2 fundasi adversi care au fost la prima greseala mai grea lasandu-l pe atacantul oaspetilor sa ridice mingea din afara careului peste portarul gazdelor.
         Finalul a fost tot al echipei din Soldanu care au mai facut o schimbare in atac riscand foarte mul pe final din pacate riscul fiind nul echipa neluand gol dar nici marcand la cele 3-4 ocazii foarte mari plecand pana la urma doar cu 1 punct din aceasta deplasare care se putea incheia mai rau sau mai bine dupa rezultat.
          Dupa acest egal echipa din Soldanu urca peste juniorii de la CS Curcani la puncte fiind egale ambele echipe cu un plus de  golaveraj pentru Viitorul Soldanu care ocupa locul 9 cu 29 puncte.
Multumim gazdelor de astazi pentru jocul de fair-play aratat...!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu