instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 16 aprilie 2011

Viitorul Sohatu -- VIITORUL SOLDANU

JUNIORI: ORA 15:00
         Juniorii echipei Viitorul Soldanu vor face deplasarea in etapa a XXIII-a a ligii a 4-a Seria A Calarasi in cursul zilei de 17 aprilie pe terenul celor de la Viitorul Sohatu. Echipa din Sohatu a depasit etapa trecuta pe juniorii Soldanului dupa ce au invins in deplasarea de la Crivat iar Soldanu a pierdut acasa cu Viitorul Plataresti cu 0-4. Echipele se afla pe locuri joase in clasament gazdele aflandu-se pe locul 8 iar oaspetii pe locul 10 distanta dintre cele doua echipe fiind de doar 3 puncte.
         Acest meci este al doilea meci direct dintre cele doua echipe de juniori Viitorul Sohatu fiind nou-promovata in liga a 4-a dupa desfiintarea ligii a 5-a duelul direct dintre cele doua echipe fiind de partea gazdelor de maine care in tur au invins pe terenul din Soldanu cu scorul de 2-1.
 BAFTA ECHIPEI IN MECIUL DE MAINE



SENIORI: ORA 17:00

         Seniori din Soldanu va face maine deplasarea pentru a juca cu liderul absolut al Seriei A si vizibil candidata la un loc in liga a 3-a daca conditiile vor fi de partea lor.
         Echipa Viitorul Sohatu ocupa primul loc cu un avans de 14 puncte fata de urmatoarea clasata Unirea Spantov, si este campioana a acestei Serii urmand sa joace la baraj la terminarea campionatului cu celelalte echipe fruntase din Seriile B si C.
         Echipa din Soldanu se afla pe un loc foarte jos in clasament ramanand tot pe locul 12 si dupa egalul de etapa trecuta cu Viitorul Plataresti egal care da un moral bun echipei pentru o surpriza cu gazdele de maine.
          In tur noua echipa promovata, echipa care a promovat din liga a 5-a a reusit in decursul unui sezon sa isi si puna amprenta pe aceasta serie multi nebagand in seama aceasta echipa, in tur invingand si pe Soldanu cu  4-0.
Sa speram ca maine jocul va fi unul de fair-play de ambele echipe, niciuna dintre echipe neavand dueluri directe pentru puncte.
BAFTA ECHIPEI IN MECIUL DE MAINE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu