instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 24 aprilie 2011

VIITORUL SOLDANU -- CS Budesti 1 -- 4

     Inca un meci fara victorie pentru seniorii echipei Viitorul Soldanu care si astazi a dezamagit pierzand acasa cu ocupanta locului 6 CS Budesti cu 4-1 un meci care ambele echipe s-au tatonat reciproca uneori si peste regulament, in repriza a doua spiritele aprinzandu-se putin la o intrare dura a unui jucator de la oaspeti.
      Jocul oaspetilor a fost practicat in stilul caracteristic de meci jucat acasa de multe ori intrarile fiind foarte dure provocand intr-un fel sau altul pe orice jucator faultat sau privitor de pe marginea terenului. Acest joc de intimidare a fost lasat la legea avantajului si de arbitrul de centru care in urma acestor decizii a stricat multe din duelurile din teren, uneori lasandu-se sa mearga jocul dupa intrari de cartonas.
        Inca de la inceputul meciului, jocul a fost la discretia oaspetilor care au venit cu un singur gand sa nu piarda acest meci, chiar daca metodele vor fi mai putin practicabile la alte meciuri, si rezultatul s-a vazut si pe tabela scorul fiind in favoarea ''celor mai buni'' Scorul a fost deschis de oaspeti in prima repriza printr-o greseala in apararea gazdelor.
         Scorul acesta de 0-1 nu a ramas pentru mult timp asa deoarece golgeterul echipei din Soldanu, Enciu George a reusit sa marcheze din saritura dupa o lansare a mijlocasului central, George fiind la al 16-lea gol in acest campionat ocupand locul 4 in clasamentul golgeterilor. Scorul pana la pauza a mai fost modificat inca o data de partea oaspetilor de aceasta data care au intrat in avantaj de 2-1.
         Dupa pauza jocul reprizei a fost castigat tot de oaspeti care au mai marcat inca 2 goluri nelasand nici o sansa de castig gazdelor, in teren intrand cativa jucatori care au facut diferenta. Jocul dur a fost practicat in continuare pana la incidentul care se putea lasa cu eliminari de ambele parti, arbitrul neavertizand pe nimeni, dupa acest incident jocul fiind domolit de oamenii de pe margine care i-au mai potolit cu cateva vorbe aruncate putin cam tarziu pentr a se mai schimba ceva in acest meci. Ultimul gol, al patrulea a fost inscris din penalty de portarul oaspetilor care a transformat fara probleme aceasta lovitura.
          Echipa ramane cu un singur egal in ultimele 4 meciuri sperand ca in urmatorul meci jocul sa fie mai bun si echipa sa castige, urmatorul meci va fi in compania ocupantei locului 2, CS Curcani.

AU JUCAT:
P= Auras
F= Miu, Baronu, Dan, Claudiu
M= Baiazid, Nicu Busta, Alexandru, Sorin Cartu
A= George, Robert
   
 AU MAI JUCAT:
Ion, Bogdan M, Stefan

BAFTA ECHIPEI IN URMATORUL MECI 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu