instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 3 aprilie 2011

Unirea Aek Podul Pitarului (juniori) --- VIITORUL SOLDANU (juniori) 10 -- 1

       Umilinta e putin spus ce s-a intamplat in aceasta etapa sau mai bine zis in acest meci al juniorilor al celor doua echipe, meci care a curs din toate punctele de vedere in favoarea gazdelor.
        Acest meci este un nou caz juniori ''CS Budesti'' cu scuzele de rigoare pentru ei care sezonul trecut in schimbul de generatii ale juniorilor pierdeau la scor in multe din meciuri incasand peste 10 goluri indiferent de meciul jucat acasa sau deplasare. Cat de bine era cand marcam in deplasare 13, si ce greu e acum cand noua echipa incaseaza 10 goluri, cu cata nestiinta in joc si nepricepere s-a jucat in compania unei echipe care a stiut sa fructifice ocaziile de gol si sa umileasca in a doua repriza in special cand s-au inscris 7 goluri 6 de partea gazdelor si 1 a celor din Soldanu.
       Diferenta de la meciul de etapa trecuta de acasa si acest meci sa specificam ca la- constituit si absenta a 6 titulari in teren aflandu-se rezervele, meciul crescand un oarecare grad de agresivitate din cauza incidentelor din tur de la echipa de seniori, mai multi juniori titulari de drept refuzand sa se prezinte.
        Cu o echipa mult inferioara agresivitatea nu a fost peste limita regulamentului si juniorii au avut de incasat cea mai mare infrangere de la infiintarea juniorilor echipei.
        Sa speram ca acest caz ramane asa si ca trebuie sa si pierzi, sa si castigi, sa pierzi la un scor rusinos sau sa invingi la un scor care sa te faca mandru, si sa speram ca asta cu scorul incasat rusinos nu se va mai intampla.


BAFTA echipei in urmatorul meci si sa speram ca va fi cu totul diferit de acesta

''NE CEREM SCUZE PENTRU ACEST REZULTAT'' au foat cuvintele de la sfarsitul meciului de juniori spuse de jucatori
       .

Un comentariu: