instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 2 aprilie 2011

Unirea Aek Podul Pitarului --- VIITORUL SOLDANU

     Maine va avea loc cea de a 21 etapa a ligii a 4-a in seria A din Campionatul de fotbal judetean Calarasi in care va avea loc si meciul dintre echipa gazda Unirea Aek Podul Pitarului si oaspetii Viitorul Soldanu.
      Acest meci va fi duelul dintre locul 7 si locul 12 la seniori si locul 3 si locul 7 la juniori, dueluri ce la prima aparitie pare sa fie inegale luand in considerare pozitiile din clasament.
      Echipa gazda Unirea Aek nu a jucat meciul de etapa trecuta din deplasarea de la Crivat meciul fiind anulat atat la juniori cat si la seniori.
      Echipa oaspete din Soldanu vine dupa 2 victorii identice la juniori si seniori cu scorul de 3-1, 3-1 acasa in compania formatiei Viitorul Mitreni.
      Duelul dintre cele doua echipe din tur s-a terminat la egalitate 1-1 la echipa de seniori, iar la cea de juniori s-a incheiat cu infrangere echipa de juniori avand probleme de reconstructie ocupand pana in prezent un loc la mijlocul clasamentului.
      Pentru un moral mai bun in meciul de maine si un avantaj moral luat contra gazdelor tin sa spun ca atacantul echipei din Soldanu, Enciu George a ajuns pe locul 3 in clasamentul golgeterilor dupa 20 de etape cu 15goluri marcate fiind la 2 goluri de locul 2 si la 5 de primul loc ocupat de jucatorul vecinei Steaua Radovanu, Liviu Zeld cu 20goluri.

Bafta echipei in meciul de maine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu