instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 3 aprilie 2011

Unirea Aek Podul Pitarului --- VIITORUL SOLDANU 4--0

     Sa incepem cu inceputul acestui meci, care dintr-un simplu meci de fotbal s-a transformat intr-unul de maidan cu jucatori care dau la picioare fara minge si care au depasit in multe randuri limita de fair-play a unui joc de fotbal chiar daca este practicat in liga a 4-a si nu in ligile superioare.
      Aceste incidente se pare sunt mai vechi, povestea din tur dintre cele doua echipe fiind disputata si atunci dar fara urmari , ba mai mult la o intrare dura a unui adversar si cel faultat a primit cartonas rosu pentru imbranceli si totul a mers mai departe fara amenintari de genul auzite la acest meci '' daca nu batem in teren batem in afara'' spuse de pe margine sau ''rupeti-le picioarele ca si ei le-au rupt pe ale noastre'' nejustificate total deoarece nimeni din oamenii de pe margine nu au facut deplasarea in tur. Oare ce s-ar fi intamplat daca scorul era in avantajul echipei din Soldanu la sfarsitul meciului???....
       Sa lasam ansamblul jocului dur si sa spun ca in prima repriza nu s-au inscris goluri ci doar ocazii la poarta echipei oaspete care nu au avut sansa sa se apropie prea mult de poarta gazdelor apararea fiind punctul forte in aceasta repriza a echipei din Soldanu care nici ea nu a beneficiat de toti titularii din cauza riscului de accidentari, oprind si 2 juniori pentru a putea intra pe teren avand la acest meci doar o rezerva. Jucatorii de astazi au inteles de ce trebuiau sa fie invinsi si de ce doar cu aceasta echipa ne-am prezentat intr-o deplasare.
PAUZA:
       Dupa pauza trebuia sa se intample si ce trebuia sa se intample si echipa din Soldanu a cedat in joc, fiind influentat si de vant,gropi in teren si altele...sa fim seriosi, la intrarile mai energice ale adversarilor nu te puteai opune si mingea a intrat in plasa de 3 ori a doua oara dintr-un penalty inexistent arbitrajul pana la scorul de 3-0 fiind in partea gazdelor, de la 3-0 pana la terminarea partidei fiind egal in sfarsit in acest meci, dar pentru nimic notabil putine fiind ocaziile si in a doua repriza.
       Meciul s-a terminat in cele din urma aproape bine, aproape deoarece 2 jucatori iesind accidentati, in rest totul a iesit bine, Soldanu locul 12 neputand castiga in aceasta deplasarea la echipa de pe locul 7 lasandu-i 4 puncte in meciul direct tur-retur.
AU JUCAT:
P- Auras
F- Claudiu, Ion, Busta, Marian, Mihai
M- Bogdan, Baiazid, Sorin, Alexandru
A - Adrian,

AU MAI INTRAT:
Stefan

Urmatorul meci va fi acasa in compania echipei Viitorul Plataresti

Ne cerem scuze pentru acest comentariu daca el judeca nejustificat pe cineva asteptam opiniile dumneavoastra si acestea vor fi facute publice aduse de argumentari...Multumim

BAFTA echipei in urmatorul meci

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu