instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 4 decembrie 2010

VIITORUL SOLDANU(SENIORI) -- Partizan Crivat (SENIORI) 5--2


                         VS





 De departe unul dintre putinele si cel mai bun meci din acest sezon pentru echipa din Soldanu care a invins astazi categoric ocupanta locului 12 egala la puncte cu Soldanu. 

Si inca o ''premiera'' la gazdele din Soldanu s-a petrecut in primele 30 min cand echipa a jucat in doar 8 oameni de camp asta datorita neprezentarii mai multor seniori la acest meci sau intarzierea lor din cauza vremii nefavorabile, dar meciul trebuia inceput chiar daca pe teren nu era 11--11.

Si ca sa fie victoria mai frumoasa jocul in primele 30min in care am jucat in inferioritate a fost castigat de gazde care au marca in 8 oameni prin mijlocasul-fundas Bula in min 24 dupa o centrare de pe partea stanga a fundasului stanga Bogdan P. 

In aceste 30 min echipa a jucat bine si datorita nesansei si poate lipsei de concentrare a adversarilor care nu au reusit sa aiba ocazii foarte mari de poarta ele fiind blocate de cele mai multe ori de fundasii echipei gazda.

Dupa cele 30 min in inferioritate la echipa au ajuns si intarziatii care au intrat in teren facand ca echipele sa joace de la egal la egal din punct de vedere numeric pe teren, si asta in avantajul nostru deoarece pana la pauza atacantul echipei Sile a reusit sa marcheze dupa o cursa pe partea dreapta sutand fara sperante pentru portarul advers in min 41.

PAUZA: VIITORUL SOLDANU -- Partizan Crivat 2--0

Dupa pauza elevii antrenati de Mitica Savancea s-au napustit la poarta adversa reusind sa mai marcheze 3 goluri dar sa si ia pe final 2.

Primul gol de dupa pauza a fost marcat de Mihai in min 64 cu un sut excelent peste portarul advers pacalit putin si de vant la acest gol, unul foarte frumos de altfel de la 25m lateral stanga.

Jocul foarte bun prestat de gazde a adus la marcarea celui de-al 4-lea gol marcator fiind marcat de Dan printr-un sut in min 69.

Recitalul gazdelor a fost incheiat de fundasul central Claudiu in min 74 care a prins un sut puternic de la 30m deviat de un fundas advers care si-a pacalit propriul portar mingea trecand pe langa coltul din dreapta al portarului.

Lipsa de concentrare si conditia vremii au facut ca gazdele sa primeasca 2 goluri pe final la 2 erori in apararea foarte ''tanara'' si lipsita de experienta unul dintre goluri fiind marcat la o iesire eronata a portarului iar celalalt la hentul in careu facut de fundasul central Claudiu.

Asadar meciul s-a terminat in favoarea echipei din Soldanu care obtine o victorie pe teren dupa foarte multe etape de seceta si lipsa de puncte echipa reuseste sa si castige acumuland 16pct si pana la aflarea meciurilor echipelor Avantul Luica si Rapid Ulmeni echipa din Soldanu urca pe 9. 

Vazut de gazde jocul a fost unul corect din punct de vedere al brigazii de arbitri care au arbitrat corect, lasand in continuare comentariul oaspetilor daca cred ca arbitrajul a fost in defavoarea lor sau corect.

Echipa din Soldanu va intanli in ultimul meci din acest intra-sezon(al treilea din retur) in deplasare ocupanta locului 2 Steaua Radovanu echipa care se bate la baraj pentru liga a 3-a.


BAFTA ECHIPEI IN URMATORUL MECI.

Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    Doriti sa faceti link exchange cu http://digisportlive.blogspot.com ?

    Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://digisportlive.blogspot.com/p/link-exchange.html cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Digi Sport Live, multumesc.

    RăspundețiȘtergere