instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 4 decembrie 2010

VIITORUL SOLDANU(juniori)---Partizan Crivat(juniori) 3--0 (neprezentare)

  



                          VS                  





Pe un timp de jucat fotbal doar in sala sau pe teren acoperit trebuia sa se joace meciul de juniori dintre VIITORUL SOLDANU si Partizan Crivat din etapa a 2-a a returului, meci ce nu s-a jucat din cauza neprezentarii echipei oaspete de juniori.

 Prezentarea celor din Crivat avea sa schimbe putin castigarea de partea noastra a jocului deoarece nici juniorii echipei gazda nu au fost prezenti cu toata echipa, ci un prim 11 in care se regasea 6 rezerve si 5 titulari pe langa acestia echipa avand doar 2 schimbari,  dar totul s-a schimbat cand oaspetii nu s-au prezentat si astfel am obtinut 3 puncte fara a juca si cu cateva probleme de lot.

Echipa oaspete ramane cu 12 puncte ocupand locul 11 ramanand ca in retur sa abordeze altfel meciurile deoarece poate termina chiar si pe ultimul loc in clasament fiind la doar 3 puncte in fata.

Echipa gazda din Soldanu acumuleaza 3 puncte la cele 22 avute si urca pe locul 5 dar asta pana la obtinerea rezultatului din meciul Viitorul Plataresti--Viitorul Sohatu echipa oaspete aflandu-se la 2 puncte in fata inaintea acestei etape.


BAFTA ECHIPEI IN URMATORUL MECI 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu