instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Steaua Radovanu -- VIITORUL SOLDANU (juniori & seniori)

JUNIORI: ORA 12:00

Maine de la ora 12:00 va avea loc a 3-a etapa din retur in care se vor intanli echipele de juniori a Stelei Radovanu si VIITORUL SOLDANU.

Echipele sunt despartite in clasament de doar 1 punct in favoarea echipei din Soldanu care are 25 puncte iar echipa din Radovanu 24.

Echipele sunt despartite si de doar 1 loc in clasament VIITORUL SOLDANU pe locul 5 iar Steaua Radovanu pe 6 la egalitate cu Viitorul Sohatu.

In duelul direct dintre cele doua echipe scorul nu ne avantajeaza deoarece juniorii echipei din Radovanu au reusit sa dea lovitura pentru prima oara pe terenul echipei din Soldanu asta fiind in tur castigand cu 2-1.

Echipa din Soldanu are un bilant pozitiv in duelurile cu Radovanu asta motivandu-i mai mult sa speram in meciul de maine care va conta si pentru locul din clasament nu numai pentru orgolii. 





SENIORI: ORA 14:00 

''In ultima etapa'' din acest tur de campionat, a 3-a din retur echipa VIITORUL SOLDANU intanleste in deplasare la Radovanu echipa din localitate Steaua Radovanu.

Echipa gazda de maine are un lot foarte valoros in ultimii ani jucand la baraj fiind mereu intre primele 5 echipe ale judetului lucru care si sezonul acest il are ca obiectiv privind si locul ocupat in clasament, locul 4 cu o scadere de forma in ultimele partide. 

Gazdele vin dupa o infrangere in deplasarea de la Plataresti infrangere cu 2-1 in fata Viitorului Plataresti lucru care poate avea consecinte pozitive sau negative in meciul de maine in vederea obiectivelor ambelor echipe.

Echipa din Soldanu merge in deplasarea de maine cu moral bun deoarece vine ''in sfarsit'' dupa o victorie frumoasa si categorica in fata echipei Partizan Crivat din etapa trecuta meci castigat cu 5-2.

Scorul in turul campionatului intre cele doua echipe care se vor intanli maine a fost categoric in favoarea gazdelor care au invins Soldanu cu 4-0.

Meciul de maine nu va aduce mai mult ca sigur o vreme ca in prima etapa dar sa speram ca jucatorii nu vor avea probleme si arbitrajul va fi corect.

BAFTA ECHIPEI IN URMATORUL MECI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu