instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Avantul Luica(seniori)---VIITORUL SOLDANU(seniori) 6--0





 Inca o dezamagire in acest campionat pentru echipa din Soldanu care a terminat turul prost pe locul 10 si a inceput prima etapa din retur cu un scor rusinos in deplasarea de la Luica.

Cu o echipa ''incropita'' de juniori si doar 6 seniori de drept, in teren jocul a fost haotic, noii titulari nestiind ce sa faca cu mingea cand ea se afla la picior sau adversari.

Jocul din prima repriza a fost o totala dezamagire din partea echipei care nu a aratat deloc bine la nivel constructiv contra unei echipe bune dar inaintea acestui meci aflata ca loc in clasament sub Soldanu.

Cu doar 2 ocazii la poarta adversa foarte mari de altfel dupa cele 2 goluri ale gazdelor in primele 10 min scorul era deja 2-0 cu ajutorul portarului nostru care a gafat copilareste la o minge centrata din corner si la un sut de la 20m pe coltul scurt.

Si scorul nu avea sa ramana asa pana la pauza deoarece apararea frageda a Soldanului a mai cedat in 2 randuri atacantii gazdelor profitand si ridicand astfel scorul la 4-0 la pauza.

PAUZA: Avantul Luica---VIITORUL SOLDANU 4--0

Dupa pauza jocul in teren s-a mai schimbat dar nu in bine si pe tabela avantajul golurilor fiind tot al celor din Luica care au mai dat 2 goluri atacand si ratand de foarte multe ori in care scorul se putea majora cu mai mult, dar se si putea micsora diferenta la ocaziile rarisime ale golgeterului echipei George si penalty-ului ratat de el dar si ocaziile mijlocasilor Sorin, Baiazid, Bogdan P si Bogdan M care au facut din aceste ratari subiect de glume intre ei.

Asadar pana la final ambele echipe s-au batut in ratari cu un plus pentru gazde care au reusit sa si marcheze 2 goluri in a doua repriza.

Dupa acest meci echipa de seniori ramane cu 13 puncte si cade de pe locul 10 o prima urcare peste noi fiind cea a gazdelor de azi care ne suflau in ceafa inaintea acestei partide la puncte clasandu-se pe 13 cu un punct mai joc ca noi.

Dupa meci chiar daca scorul a fost rusinos nici un jucator nu a avut ce sa isi reprojeze datorita noii echipe si noilor debutanti de astazi cei 6 seniori incurajandu-i pentru urmatorul meci de acasa cu Partizan Crivat din data de 4 decembrie.

AU JUCAT:

P=Welan

F=Ion, Ica(debutant) , Busta, Habibu(debutant)

M=Bula, Baiazid, Sorin, Bogdan P

A= George, Bogdan M

AU MAI JUCAT: debutanti la echipe de seniori: Iuli, Alexandru


BAFTA ECHIPEI IN URMATORUL MECI 

Un comentariu: