instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Avantul Luica(juniori)---VIITORUL SOLDANU(juniori) 1--1








 Inca un rezultat aparent bun dar nefavorabil de ceea ce s-a intamplat pe teren unde echipa oaspete a fost clar superioara gazdelor pe tot parcursul meciului dar din pacate fara o victorie la sfarsitul jocului, victorie ce ii propulsa pe oaspeti la doar 1 punct in spatele celor de la Avantul Luica. 

Cu o echipa aproape omogena de la meci la meci si din ce in ce mai activa chiar daca au fost pastrati unii dintre juniori pentru echipa de seniori jocul a mers in avantaj inca din min 25 la sutul de generic al mijlocasului central Ali care in multe meciuri ne-a obisnuit cu asemenea goluri dar niciunul mai frumos ca acesta.

Un 1-0 precedat de multe ocazii la poarta gazdelor care si ei au scapat de cateva ori periculos spre poarta noastra nereusind sa si fructifice ocaziile. Pana la pauza scorul a ramas 1-0 cu foarte multe ratari.

PAUZA: Avantul Luica---VIITORUL SOLDANU 0--1

Dupa pauza antrenorul a fost nevoit sa schimbe 3 jucatori din echipa titulari scotand un atacant si 2 mijlocasi a slabit putin mijlocul care nu a mai jucat la intensitatea din prima repriza dar totusi nici prea rau incat sa lase goluri de spatiu adversarilor.

In prima jumatate a celei de-a doua reprize ambele echipe s-au tatonat reciproc pe contra-atac ratandu-se cateca ocazii de ambele echipe pana cand a venit si golul gazdelor, gol marcat dintr-un ofsaid grosolan nesemnalizat de arbitru care si-a aratat profesionalitatea de tusier la aceasta  faza facand cadou gazdelor punctul cu care mai mult ca sigur au fost multumiti si luandu-le oaspetilor cele 3 puncte pe care le castiga pe drept .

Pana la final jucatorii s-au napustit spre poarta adversa avand cateca ocazii foarte bune de a marca dar fara un gram de noroc nu au reusit, fiind la final destul de suparati de decizia eronata de la golul gazdelor, gol ce putea aduce echipa din Soldanu la 1pct in spatele gazdelor de astazi.

AU JUCAT:

P=Alexandru

F=Florica, Ica, Bita, Gigi

M= Goe, Ali, Iuli, Cosmin,

A=Sile, Mihai

AU MAI JUCAT: Bogdan, Stefan, Cristi,

BAFTA ECHIPEI DE JUNIORI IN URMATORUL MECI 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu