instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

vineri, 26 noiembrie 2010

Avantul Luica---VIITORUL SOLDANU

JUNIORI: ORA 12:00

Prima etapa din retur este programata maine 26 noiembrie intre care se va disputa si meciul dintre Avantul Luica si VIITORUL SOLDANU la juniori. Ambele echipe cauta victoria in meciul de maine chiar daca echipele sunt clasate in prima jumatate de clasament locul 4 gazdele respectiv 5 oaspetii care nu au avut un tur de campionat foarte bun.

Echipele sunt delimitate de doar 4 puncte in clasament pe locul 4 fiind Avantul Luica si pe 5 VIITORUL SOLDANU cu 21 puncte, sperana la o victorie maine echipe se va apropia la un singur punct de gazdele de maine. 

Daca sezonul trecut fiecare din echipe si-a castigat meciul de acasa, turul acesta de campionat a dus la o schimbare de statistica cei de la Avantul Luica reusind o victorie neasteptata in prima etapa din tur cand au castigat pe terenul echipei din Soldanu cu 2-1 avand un bilant pozitiv contra VIITORULUI cu 2 victorii si o infrangere.

Asadar echipa oaspete merge in deplasarea de la Luica cu incredere si trebuie de asta mult mai mult care se va vede maine pe terenul de fotbal.

Mai presus de toate si de vremea care sa speramca va fi de partea fotbalului jocul si jucatorii din teren sa isi dispute cele 3 puncte sub forma jocului de fair-play si sa nu aiba loc incidente cum se obisnuiesc in aceste sfarsituri de pre-sezon.

BAFTA ECHIPEI SOLDANU (juniori) IN MECIUL DE MAINE



SENIORI: ORA 14:00

Tot maine va avea loc si partida dintre Avantul Luica si VIITORUL SOLDANU dar la seniori de la ora 14:00 dupa meciul juniorilor.

Un meci intre doua echipe care nu stau foarte bine in clasament ci foarte prost echipa gazda din Luica aflandu-se pe pozitia 13 iar oaspetii din Soldanu pe 10 la diferenta de 1 punct.

Ca si la juniori in sezonul trecut fiecare din echipe si-au luat cele trei puncte directe in meciurile de acasa dar diferit de juniori este ca in prima etapa din tur echipa din Soldanu a invins acasa cu 5-2 Luica. 

Echipa din Soldanu vine dupa o victorie fara a disputa acel meci, din cauza neprogramarii de catre AJF Calarasi a echipei din Galbinasi, deci va disputa meciul fara o pregatire de 2 saptamani in care au fost programat doar 1 antrenament. 

Cu toate astea sa speram ca timpul va fi in regula la momentul disputarii ambelor partide juniori & seniori si jucatorii vor trece peste oboseala dn cursul turului si vor practica un joc frumos fara duritati in tereni si fara incidente in afara terenului.

BAFTA ECHIPEI SE SENIORI IN MECIUL DE MAINE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu