instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 18 septembrie 2010

VIITORUL SOLDANU(seniori)--Lumina Frumusani(seniori) 3--1





La fel ca si echipa de juniori si echipa de seniori este venita dupa o infrangere in partida trecuta cu Steaua Radovanu dar asta nu a pus o prea mare greutate. Echipa de seniori are in acest moment 9 puncte din 12 posibile si continua jocurile bune de pe teren propriu. Cu lotul aproape complet echipa a facut un meci bun fara sa lase adversarului motivul de a castiga.
Inca din inceputul partidei s-a vazut echipa care va domina partida reusind ca in min 24 atacantul echipei noastre sa marcheze desprinzandu-se din marcajul strict de 2 oameni si finalizand cu un sut pe langa portar. Pana la pauza jocul s-a jucat doar pe faza de poarta si nu pe goluri cum asteptau oamenii de pe margine. Echipa gazda avand cel putin 6-7 ocazii de gol, iar echipa oaspete ratand 2 ocazii uriase prin 2 lovituri de cap una dintre acestea scoase de fundasul stanga Pirvu Bogdan de pe linia portii.
PAUZA scor: 1-0
In a doua repriza sau marcat 3 goluri impartindu-se in favoarea echipei din Soldanu care au marcat 2 goluri in a doua repriza, unul in min 54 prin atacantul nostru Robert printr-un sut la coltul scurt el fiind reprofilat atacant dupa schimbarea de la pauza a lui Sile.
Avand resurse si ambitie echipa oaspete a reusit sa reduca din diferenta in min 70 din penalty, dar nu acesta fiind scorul final deoarece noul intrat Ionut a marcat din lovitura libera de la 35m in vinclul portii mingea lovind bara si apoi intrand in plasa. Scorul final fiind de 3-1 in favoarea echipei VIITORUL SOLDANU.
Echipa de start: Welan
Baronu, Busta, Marian, bogdan
Robert, Baiazid, Sorin, Nicu
Sile, George
Au mai intrat: Bula, Ion,

2 comentarii: