instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

vineri, 24 septembrie 2010

Rapid Ulmeni--VIITORUL SOLDANU(juniori & seniori)


SENIORI: ora de incepere 17:00

Maine va incepe etapa a V-a a ligi a 4-a Seria A, jucandu-se si partida dintre echipa gazda Rapid Ulmeni si oaspetii VIITORUL SOLDANU. Intalnirea dintre cele doua echipe nu este una fara cunostinta deoarece ambele echipe avand cateva meciuri directe pana acum, scorurile intre aceste dueluri fiind unul direct proportional ambele echipe castigand de fiecare data pe teren propriu.
Dupa cum este statistica duelurilor victoria de maine ar trebui sa fie al echipei care joaca acasa, dar cine tine cont de asemenea statistici cand scorul ar putea fi altul.

JUNIORI: ora de incepere 15:00

La juniori altfel s-au dus meciurile pana acum, daca spuneam ca echipele mari pana acum statistic vorbind in ultimele sezoane si-au luat punctele din intalnirile directe doar de acasa la juniori statistica sta altfel in favoarea echipei din SOLDANU cu 3 victorii, 1 egal, 1 infrangere.
In acest sezon ambele echipe au facut pasi gresiti echipa Rapid avand doar 3 puncte, iar echipa oaspete VIITORUL acumuland surprinzator doar 6 puncte in primele 4 etape.
Cu un moral bun dupa victoria de etapa trecuta cu 4-1 in fata celor de la Lumina Frumusani elevii antrenati de Mitica Savancea merg cu gandul la un meci greu dar bucuria victoriei de la sfarsit speram sa conteze in acest meci, prin asta spaland din acest inceput mai putin bun de sezon.


BAFTA ECHIPEI VIITORUL SOLDANU( juniori & seniori)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu