instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 18 septembrie 2010

VIITORUL SOLDANU(juniori) --Lumina Frumusani(juniori) 4--1








Victorie in sfarsit pentru juniorii echipei VIITORUL SOLDANU care au invins astazi acasa echipa nou-promovata Lumina Frumusani. Venind cu un moral scazut din cauza infrangerii inexplicabile de acasa cu Steaua Radovanu.
Din nou ca si la ultimele 2 meciuri echipa de baza nu s-a aflat pe teren in aceasta echipa de azi lipsind 3 titulari de drept ce anul trecut ducea echipa spre victorie in fiecare meci, dar si acest lot de 11 de azi care au intrat din primul minut au facut impresie frumoasa reusind sa invinga cu un categoric 4-1.
In prima repriza jocul a fost condus in intregime si la ocazii si la posesie de echipa noastra jucatorii ratand iar ca si in meciul trecut ocazii memorabile pana in min 25 cand golgeterul de anul trecut SILE a reusit sa marcheze dupa o cursa de 40m si o finalizare in stilul lui.
Pana la pauza scorul s-a mai modificat de 2 ori in favoarea echipei VIITORUL SOLDANU marcator fiind acelasi SILE cu 2 reusite. Acesta a fost rezultatul la pauza.

PAUZA VIITORUL SOLDANU--Lumina Frumusani 3-0

In a doua repriza jocul echipei noastre nu a mai fost unul pe goluri ci doar pe ocazii reusin doar 1 gol in repriza a doua prin mijlocasul central ALI dar nu inainte ca echipa din Frumusani sa dea golul de onoare. Scorul final fiind de 4-1 in favoarea noastra.

SCHIMBARI: au mai intrat Mihai, Iuli, Bita
ECHIPA DE START: Alexandru
Gigi, Ica, Mihai, Florica
Costi, Ali, Heidi, Flavi
Sile, Claudiu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu