instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 7 septembrie 2013

Viitorul Plataresti -- VIITORUL SOLDANU 2--2 (prima etapa)

           Echipa noastra a inceput cu un ''drept mai mic'' campionatul judetean de fotbal reusind o remiza 2-2 in deplasare cu retrogradata din liga a 4-a Viitorul Plataresti. Jocul nostru a fost unul destul de bun si chiar nesperat de bine au raspuns la fazele jocului unii dintre jucatori care pe parcursul reprizei a doua cand toti credeau ca jucatorii nostri vor cade fizic, lucrul acesta nu s-a intamplat si din contra a fost invers fiind mai proaspeti ca adversarii.
           In prima repriza jocul a fost unul destul de disputat cu ocazii la ambele porti cu un plus al gazdelor pe tot parcursul reprizei cand au ratat cateva situatii foarte mari de a deschide scorul, scor care pana la urma a fost deschis de tanarul mijlocas stanga Bogdan Pirvu care dupa o combinatie de pase cu Dan a reusit sa marcheze printre picioarele portarului advers deschizand astfel ''balul'' golurilor echipei Soldanu in acest sezon. Scorul nu a ramas mult timp asa deoarece gazdele au reusit sa egaleze dupa multele ocazii avute si dupa ce il facuse erou pe portarul nostru, acesta a aratat ca se poate gresi golul fiind 80% al lui.
PAUZA
Viitorul Plataresti -- VIITORUL SOLDANU 1--1
           In repriza a doua s-a marcat la fel ca in prima repriza echipa noastra marcand din nou prima printr-o executie de maestru a lui Dan din lovitura libera de la 35 metri lateral dreapta. Gazdele au marcat golul egalarii pe final de partida in min 83 la inca o greseala a portarului nostru care a respins in fata la o minge sutata de la 25m. Pe parcursul reprizei a doua jucatorii nostri au jucat mai bine inversand rolurile cu echipa gazda si ratand cateva ocazii foarte mari prin Madalin, Bogdan M si nou intratul Cosmin, ocazii care puteau aduce 3 puncte echipei, puncte care nu puteau fi chiar meritate dupa intreg parcursul jocului, la finalul partidei ambele echipe fiind multumite cu aceasta remiza.
            In urmatorul meci echipa noastra va intanli acasa pe terenul ''Mitica Savancea'' pe Unirea Spantov meci disputat Duminica de la ora 11:00.

SUCCES ECHIPEI IN URMATORUL MECI
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu