instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

luni, 19 august 2013

VIITORUL SOLDANU -- CS Budesti 6--3 ( Cupa Romaniei - Faza Judeteana)

          Inceput cu dreptul in noul sezon al ligii judetene pentru echipa Viitorul Soldanu care a trecut in primul tur al Cupei Romaniei faza judeteana de CS Budesti cu un categoric 6-3 scor de tenis daca ii putem spune si asa. Meciul s-a disputat pe terenul echipei noastre.
          Cu o echipa schimbata si destul de tanara a noastra dar si a oaspetilor cele doua echipe au aratat determinare si pasiune fiecare dintre jucatori dorind sa se afirme sa realizeze o faza prolifica de joc, o pasa de gol, o deposedare buna si chiar cel mai important golul. Doua echipe tinere, si doua echipe cu 22 jucatori jucand altfel decat binecunoscutele derby-uri care se disputau la sange din punct de vedere al duritatilor meciuri in care se aruncau vorbe urate asupra arbitrilor si intre adversari, meciuri in care se aruncau cartonase in stanga si in dreapta din cauza jocului dur plus eliminari. Dar nu, de aceasta data totul a aratat altfel, cu Sima care si-a adus tinerii sa joace un fotbal curat si fair-play, fara presiunii pe arbitrii fara discutii.
   Din partea echipei noastre totul a decurs normal fara probleme cu adversarii sau arbitrii, ''daca nu esti ''intaratat'' nu ai de ce sa ripostezi'', cam asa a stat lucrurile din partea echipei noastre, o echipa ca si adversarii tanara o noua generatie cu dorinta de afirmare langa 2-3 jucatori ca Dan, Sorin Cartu, Mat care mai ajuta si mai pot ajuta din teren ceva timp ''Noul Viitor''.
    Arbitrajul a fost unul cat se poate de corect poate prea corect decat suntem invatati cu totii in fotbalul calarasean unde apostrofarile la adresa tinerilor ''egalisti'' al jocurilor de fotbal sunt la indemana tuturor.
PRIMA REPRIZA
          Inceputul meciului a fost unul simplu cu echipa noastra la carma jocului reusind sa deschida scorul destul de repede printr-un penalty scos de Dan si transformat fara emotii de Alin Tanase. Dupa cateva ocazii foarte mari ale lui Bogdan Pirvu si Bogdan Martafoi jucatorii cu fazele si ratarile monumentale in acest meci, a venit si golul 2, gol marcat de Dodo. Dupa acest gol jucatorii nostri au redus motoarele, vazandu-se asta dupa scorul intors de echipa oaspete care au reusit 2 goluri fulger egaland scorul la 2 pana la pauza. Pana la pauza jucatorii nostri s-au afirmat doar prin ratari monumentale care puteau termina de la pauza meciul.
PAUZA
VIITORUL SOLDANU -- CS Budesti 2--2
           Dupa pauza jocul a fost cam acelasi ca in prima repriza, doar ca ocaziile de poarta s-au marit la adresa oaspetilor care au cazut psihic si mai mult ca sigur fizic. Dupa ratarile uriase ale mijlocasului stanga Bogdan Pirvu campionul ratarilor in acest meci, a venit golul de 3-2 marcat de Bogdan Martafoi dupa un sut de la 30m fara nici o sansa pentru portarul advers. scorul nu a stat prea mult asa la 5 minute oaspetii reusind sa marcheze cu un sut din marginea careului.
Un 3-3 care nu le-a prins bine echipei noastre, antrenorul mutand decisiv introducandu-l pe Sorin Cartu si Cosmin. Imediat cum mingea a fost repusa in joc de la centrul terenului Dan cu o pasa perfecta catre Bogdan Pirvu acesta marcand cu un lob perfect peste portar, cu acest gol frumos si-a mai sters din ratari.
4-3 si deaici totul a fost simplu si usor existand doar o echipa pe teren Viitorul,  care a si marcat pentru 5-3 prin Cosmin cu un sut de la 25 metri mingea intrand in poarta dupa ce a lovit si bara. Ratarile din final ale celor 2 Bogdani a mai adus si ultimul gol marcat de Dodo.

Echipa noatra merge mai departe in Cupa Romaniei asteptand in paralel si inceperea campionatului care se disputa incepand cu data de 31 ale lunii.

La sfarsitul acestui joc s-a anuntat oficial si noul antrenor al echipei domnul Florica care s-a ocupat de antrenamentele echipei din perioada de vara.
             

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu