instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

vineri, 21 iunie 2013

SFARSIT DE SEZON 2012-2013

       Echipa din Soldanu a mai terminat un sezon din istoria participarilor in campionatul judetean de fotbal Calarasi, sezon slab chiar foarte slab terminand pe penultimul loc in liga a 5-a. Cu un lot schimbator de la meci la meci echipa nu a putut sa isi desfasoare jocurile la intensitatea bine cunoscuta din ultimele sezoane cand am reusit locuri destul de bune la terminarea campionatului.
       Cum ziceam lotul echipei nu a fost acelasi de la meci la altul, in multe meciuri lipsind jucatori exponentiali ai echipei. Pe langa aceste minusuri am avut parte si de ''retragerea'' celui mai bun jucator al echipei Tudor Sorin supranumit si cunoscut sub numele de Sorin Cartu, jucator care din cauza unor probleme medicale a fost nevoit sa lase fotbalul deoparte in ultimul an.
Un alt jucator care a fost nevoit sa lase fotbalul a fost fundasul dreapta Iuli Pirvu, un tanar de viitor, jucator care isi castigase locul de titular in echipa prin evolutiile foarte bune. Lipsa lui a venit din cauza unei probleme la genunchi inca din prima etapa cand a iesit in prima repriza accidentat.
         Din cauza problemelor care au fost la inceputul sezonului cu participarea normala in liga a 4-a care trebuia aplicata, echipa a jucat in liga a 5-a din cauza problemelor finanicare asupra echipei instalandu-se o stare mai putin agreabila de a juca in ultimul esalon. Pe parcursul sezonului la echipe au fost destule probleme ajungandu-se si la problema de a se desfiinta aceasta echipa si a se infiinta alta echipa. In aceasta vara se vor stii mai multe despre viitorul echipei.
           Ca plusuri in acest sezon avem colectivul de cativa jucatori care au tinut echipa in picioare meci de meci prezentandu-se si jucand pe teren fiecare meci alaturi de jucatorul ( Dan ) care a ajutat si financiar echipa sa nu se desfiinteze.
           Plus la echipa avem cresterea la nivel fotbalistic al jucatorilor tineri, jucatori care in viitor se va pune baza in ei jucatori ca: Madalin State, Bogdan Martafoi, Bogdan Pirvu, Alin Tanase, Stefan, Denis, jucatori care sper ca au ajuns la maturitatea fotbalistica chiar daca varsta este destul de frageda 18-22 ani.
            Cu bune, cu rele s-a mai dus un sezon din istoria acestei echipe si asteptam in continuare antrenamentele verii si amicalele niciodata nu e timp de vacanta.
       
Va voi tine la curent in aceasta vara cu stirile si informatiile de la echipa

Multumim jucatorilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu