instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

luni, 15 aprilie 2013

VIITORUL SOLDANU -- Partizan Crivat 2 -- 1

           Primul meci acasa din acest retur in care in sfarsit am dus pana la cap un meci, dupa ceva probleme si certuri la echipa echipa noastra reuseste sa obtina prima victorie din acest retur, o victorie deloc usoara si nici scorul nu arata asta. Un meci in care nu s-au putut evita altercatiile.
            Partida de azi a inceput intr-un ritm bun in primul sfert de ora echipa noastra ratand cateva ocazii bune de a deschide scorul. In jurul acestui minut 15 jocul a luat o intorsatura neasteptata in care s-a aruncat cateva injuraturi si cateva palme din partea unui jucator de la echipa noastra si altul de la echipa adversa cu recunostinta din foste partide in care victima de azi facea parte din artileria de razboi a lu' Nea Sima. Asadar ambii jucatori au primit cartonas rosu victima fiind jucatorul oaspetilor care a inceput ''razboiul''.
Dupa acest incident, pana la pauza tinerii nostri s-au mobilizat si au reusit sa puncteze de doua ori prima oara prin Madalin iar a doua oara Stefan a marcat golul meciului servit de mijlocasul stanga Bogdan Pirvu.

PAUZA: VIITORUL SOLDANU -- Partizan Crivat 2--0

            Dupa pauza jocul echipei noastre s-a mai domolit lasand cateva sanse bune de a marca oaspetilor care nu au reusit sa marcheze decat un gol prin actualul sau fostul atacant al Budestiului echipa care a castigat din nou acasa cu 3-0 prin neprezentare. Pe final la echipa noastra au mai intrat Welan, Baiazid si Busta intarin apararea si reusind sa tina acest scor care putea fi mai mare cand in minutele de prelungire arbitrul de centru ne-a refuzat o lovitura de la 11m dupa ce Bogdan Pirvu a fost placat din spate in suprafata de pedeapsa.
            Partida s-a terminat cu scorul de 2-1 in favoarea noastra la sfarsit oaspetii au incercat sa faca o confruntare totul se va decide la Comisie  daca acestia vor reusi sa duca totul pana la cap.
In tur echipa noastra a pierdut cu 1-0 pe terenul celor d ela Partizan Crivat aceea fiind prima victorie de la infiintare in duelul cu noi.

URMATORUL MECI va fi in deplasare in compania echipei Lumina Frumusani. SUCCES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu