instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

joi, 19 aprilie 2012

VIITORUL SOLDANU--Viitorul Plataresti 4--1






            Ca si la juniori si la seniori echipa mai slab clasata in clasament au castigat aici diferit de juniori care au facut egal dar totusi au reusit ceva dintr-o upta care plecase cu sansa a doua.
            Si in meciul de azi oaspetii plecau cu prima sansa locul ocupat de ei fiind inaintea noastra avantajul nostru fiind ca jucam acasa si pana la urma totul a iesi bine pentru noi.
            Un derby de ramanere in liga a 4-a acesta intre Viitorul Soldanu si Viitorul Plataresti ca si cel dintre Rapid-Ulmeni si Vulturii Oltenita castigat de oaspeti cu 4-3 cei de la Vulturii fiind revelatia acestei serii.
             Prima repriza a fost furtunoasa pentru noi reusind in primele 10 minute sa marcam 3 goluri fiind un inceput de senzatie nelasand nici o sansa oaspetilor sa contra-atace. Golurile au venit din partea lui Dan marcand de 2 ori si Alexandru un gol. Dupa 3-0 furtunos pana la finalul reprizei oaspetii au incercat sa contra atace dar fara nimic notabil pe tabela, notabil fiind insa ca echipa noastra a jucat cu vantul in fata reusind sa treaca peste acest obstacol usor, vantul batand destul de tare asta fiind si un avantaj in unele meciuri. Finalul reprizei a adus un 4-0 neverosibil dupa un penalty scos de Dan si executat de Bogdan Martafoi.

PAUZA: VIITORUL SOLDANU--Viitorul Plataresti 4--0

              Dupa pauza jocul nostru a mai scazut oaspetii reusind sa marcheze in debutul reprizei, in continuare  jucatorii nostri au rezistat fara sa mai primeasca gol reusind sa contracareze doar cu mingii lungi pe cei doi atacanti Dan si Madalin nou intrat in locul lui Bogdan Pirvu care a terminat cu 2 assisturi si in meciul de azi golgeterul echipei din tur nereusind sa mai marcheze in retur trecand printr-o perioada fara goluri marcate.
               La final oaspetii au plecat invinsi iar gazele s-au bucurat de aceasta victorie usoara la vederea meciului dar grea la privitul clasamentului. Echipa noastra s-a apropiat de adversarii din meciul de azi la doar 1 pct acumuland 38pct in spate sufland un aer rece din partea Vulturilor din Oltenita urmati pe locul 6 de Rapid Ulmeni.     

 PRIMUL 11
AU MAI JUCAT
State Madalin, Baiazid.

Urmatorul meci va fi in compania echipei Unirea Aek Podu Pitarului in deplasare
Mult succes echipei

Un comentariu:

  1. Mai exista echipa astazi? Se pare ca nu. Pacat. Pe langa stadion am trecut, cred ca trebuie sa va concentrati pe refacerea echipei.

    RăspundețiȘtergere