instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

joi, 19 aprilie 2012

VIITORUL SOLDANU(juniori)--Viitorul Plataresti(juniori) 1--1






a>


           Rezultat de senzatie facut de juniorii nostri dupa ce in meciul de Duminica au reusit sa faca egal acasa cu ocupanta locului 2 Viitorul Plataresti, echipa care se lupta pentru castigarea acestei serii. Un mic ajutor dat echipei Unirea Spantov in duelul spre titlu.
           Un joc care la prima vedere dadea scorul si meciul echipei oaspete privind si asezarea primului 11 in care in echipa noastra au aparut jucatori noi pentru prima oara apucand locul de titulari.
           Prima repriza a inceput furtunos pentru noi care am atacat in forta si avand si cateva ocazii prin Heidi si Stefan, golul venind in cele din urma dupa un sut de generic din centrul careului a lui Heidi sut fara nici o reactie a portarului advers. Pana la finalul reprizei jucatorii nostri au fost admirabili nelasand oaspetii sa ajunga la poarta noastra decat la o ultima faza a reprizei cand dintr-o minge lansata si o iesire hazardata a portarului nostru a iesit penalty-ul din care oaspetii au marcat pentru 1-1.
PAUZA:  VIITORUL SOLDANU--Viitorul Plataresti 1--1

            Dupa pauza prima parte a reprizei a aratat la fel chiar daca echipa noastra s-a intinerit cu 3 modificari de copii de pana la 12 ani oaspetii tot nu au putut face prea multe prima parte fiind tot a noastra unde am ratat cateva ocazii bune. Oaspetii au incercat sa spele din rusine spre final cand au ajuns mai periculos la poarta noastra dar totul a fost in zadar.

La meci s-a tinut si un moment de reculegere in memoria domnului antrenor Dumitru Savancea si fostului coleg ''Beto'' Dumnezeu sa va odihneasca in pace :(

Urmatorul meci ar trebui sa se joace in compania juniorilor echipei Unirea Aek Podu Pitarului dar acestia si-au retras juniorii asadar vom castiga 3pct.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu