instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 14 noiembrie 2010

VIITORUL SOLDANU(seniori)--CS Curcani(seniori) 0--2





 Inca un derby pierdut si inca un meci acasa pierdut de echipa de seniori din Soldanu care nu se confrunta cu o situatie foarte buna in acest tur cu o etapa de terminare a turului. Ca in ultimele 4-5 partide care echipa a jucat cu cateva schimbari neavand acelasi 11... 2 meciuri la rana si astazi s-a vazut imobilitatea si necunoasterea in joc a catorva dintre jucatori.

Ca si inainte de aceasta etapa cand acumulasem 10pct, puncte care nu se modifica, modificandu-se doar golurile primite la care se mai adauga cele 2 de astazi.

In teren meciul de astazi a fost precedat de un joc frumos si cursiv practicat de ambele echipe doar in prima repriza, repriza care a fost controlata de oaspeti ei reusind sa marcheze in min 30 prin mijlocasul stanga advers dupa ce a fost pierdut de aparatori gazdelor reusind sa plaseze mingea pe langa portar.

Pana la pauza meciul s-a jucat fara prea multe ocazii de poarta ambele echipe multumindu-se cu acesta tatonare mijloc-atac si mingii lungi in adancime.

PAUZA: VIITORUL SOLDANU--CS Curcani  0--1

Dupa pauza jocul s-a mai deschis echipa gazda realizand ca joaca acasa reusind sa puna in cateva momente mari probleme portarului oaspetilor.

Fara sa marcheze la ocaziile avute echipa din Soldanu a mai luat si cel de-al doilea gol in min 73 la lansarea in adancime a atacantului oaspetilor peste apararea gazdelor care au iesit eronat la offsaid. 

Pana la final jocul a fost deschis pe contra-atac ambele echipe ratand ocazii mari dar fara ca scorul sa se modifice pe tabela de marcaj.

AU JUCAT: 

P= Welan

F= Bogdan P, Claudiu, Baronu, Ion

M=Bula, Busta, Baiazid, Sorin

A=George, Robert

AU MAI JUCAT: 

Bogdan, Mihai, Stefanita


BAFTA ECHIPEI IN URMATORUL MECI DE LA GALBINASI


Un comentariu:

  1. Curcani chiar au echipa buna , personal mi s-a parut una dintre cele mai bune din serie si nici nu joaca urat .

    RăspundețiȘtergere