instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 14 noiembrie 2010

VIITORUL SOLDAN(juniori)--CS Curcani(juniori) 3--1






 Derby-ul echipelor vecine, derby ce nu s-a jucat cand trebuia el fiind decalat cu o zi jocul fiind astazi si nu sambata cum trebuia, dar asta dupa cum o arata si scorul a fost in folosul gazdelor care au reusit a doua victorie consecutiva care o readuce pe drumul cel bun si in campionat si cel mai important in moralul noilor jucatori de la echipa.

Cu o echipa apropiata celei din sezonul trecut doar fara 4 fosti jucatori de la juniori si contra unei echipe bune de la echipa adversa juniorii Soldanului au reusit sa mai bifeze un meci contra celor de la Curcani fara sa piarda, bilantul fiind de 3-v 1-e 0-i. 

Si pentru ca a fost un derby la fotbal un derby a fost si la fair-play-ul din teren inregistrandu-se doar un cartonas galben in timpul meciului de partea gazdelor in min 67(galben).

Meciul a inceput bine pentru gazde care au facut cea mai buna repriza din acest tur de campionat reusind sa lege foarte bine jocul la jumatea terenului lucru ce a facut diferenta in prima repriza cand s-a marcat toate cele 4 goluri ale meciului.

Scorul a fost deschis pentru prima oara de gazde prin mijlocasul central al echipei Ali in min 17 cu un sut de la 30m fara nici o sansa pentru portarul advers.

Jocul a curs in continuare spre poarta oaspetilor si in min 27 scorul s-a majorat la 2-0 gol inscris de celalalt mijlocas central Adrian dupa o balbaiala in apararea adversa.

Dupa inca cateva ocazii foarte mari ale gazdelor scorul se ridica la 3-0 marcator fiind Goe in min 32 cu un sut la coltul scurt al portarului.

In min 38 oaspetii au reusit sa reduca din diferenta prin atacantul echipei cu un sut la fara nici o replica a portarului gazdelor care la aceasta faza s-a remarcat doar prin plonjonul facut fara izbanda insa.

PAUZA: VIITORUL SOLDANU--CS Curcani  3--1    

Dupa pauza jocul s-a mai precipitat si gazdele au mai oprit din motoare lasand si sansa oaspetilor de a marca, oaspeti care au avut cateva ocazii fara sa marcheze insa. De partea cealalta gazdele au ratat cateva ocazii bune prin cei 2 atacanti ai echipei Goe si Mihai.

Cu aceasta victorie echipa din Soldanu acumuleaza 18pct in clasament si urca peste oaspetii de astazi, ramanand ca etapa viitoare echipa din Soldanu sa faca deplasarea la Galbinasi pentru meciul cu echipa de juniori. 


BAFTA ECHIPEI IN URMATORUL MECI

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu