instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 12 septembrie 2010

VIITORUL SOLDANU(juniori)--Steaua Radovanu(juniori) 0--2







Cel mai prost meci de la infiintarea echipei de juniori s-a derulat astazi cu echipa vecina Steaua Radovanu, meci ce normal trebuia castigat de dinaintea partidei spunand asta ca un fapt divers al celebrei vorbe a patronului echipei de fotbal steaua ''75-0" meciul fiind castigat de dinaintea jucarii meciului.
Deci fara sa judecam gresit echipa de baza care a intrat fara 4 titulari din meciul de etapa trecuta castigat cu 8-1, echipa s-a batutu practic singura fara nici o scuza, deoarece arbitrajul a fost impecabil si jocul la discretia noastra.
Prin aceste cuvinte echipa trebuie sa fie si criticata dupa jocul foarte slab prestat crezandu-se invingatori de dinainte, venind si dupa un meci din etapa trecuta care a spulberat cu 8-1 fiind acum noi in partea negativa chiar daca scorul nu duce la o infrangere rusinoasa.
In primele 3 etape echipa a acumulat doar 3 puncte cu un golaveraj de 9-5 si o clasare rusinoasa telul fiind clasarea in primele 2 echipe la duel cu echipa campioana din seria trecuta Unirea Spantov care si-au anuntat candidatura la primul loc dar oare vom putea noi cu asemenea meciuri si infrangeri neasteptate sa putem face surpriza....cred ca nu.
Poate jucatorii se vor destepta si vor reveni cu picioarele pe pamant si nu la 2m deasupra pamantului nici la 2 cm.
Tin sa MULTUMESC ECHIPEI STEAUA RADOVANU pentru daruire si pentru victorie.
Cum spuneam in teren a intrat o echipa fara 4 titulari opriti pentru echipa mare asta nefiind o scuza. Echipele s-au tatonat in primele 25 de minute cu un joc clar mai slab de partea noastra dar cu cateva ocazii notabile prin cei doi atacanti Claudiu si Goe facandu-l pe portarul advers mare prin paradele sale. Pana in min 40 cand echipa oaspete marcheaza la singura ocazie clara de gol, deci 0-1 este si rezultatul la pauza.
PAUZA
Dupa pauza jocul echipei s-a schimbat radical pauza dintre reprize fiind de prisos jocul crescand clar in atac unde au venit si ocaziile memorabile care singur cu portarul si cele 3 ratari din 3-4m de linia porti. Dupa cel putin 10 ocazii clare de a marca si un asalt si cu fundasii pe sfarsitul meciului echipa oaspete a profitat de acest lucru si a pus capat meciului in ultimele 3 minute cand au marcat pentru 0-2.
Asadar echipa a terminat al doilea meci din 3 infranta
Sa Speram ca saptamana viitoare la meciul de acasa cu Lumina Frumusani se va schimba ceva si echipa va juca si pe goluri nu numai pe ratari.
Imi cer SCUZE pentru criticile echipei dar trebuie criticat la infrangeri si laudati la victorii


BAFTA ECHIPEI IN URMATORUL MECI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu