instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 12 septembrie 2010

VIITORUL SOLDANU( seniori) --Steaua Radovanu( seniori) 0--4

Daca acest meci se anunta un derby asadar la scor nu a fost decat la jocul din teren si la ocaziile de poarta putem sa vorbim de un derby. Deci o echipa a marcat si alta a ratat '' chiar si penalty'' chiar si ocazii singur cu portarul dar nu a fost sa fie, ca in meciul de juniori echipa de seniori s-a jucat cu ocaziile si pe cateva greseli s-au luat golurile.
Golurile s-au impartit pe reprize 2 intr-o repriza 2 intralta ocaziile fiind in primele reprize egale cu un minus pentru VIITORUL care nu au marcat Radovanu marcand.
PAUZA
Dupa pauza ocaziile au fost mai clare ratandu-se din toate pozitiile si intr-o parte si intralta tot echipa oaspete marcand inca 2 goluri. Ultimele 20 minute meciul s-a jucat pe contre ratandu-se ocazii mari la ambele porti si de partea noastra si un penalty.
Deci dupa un loc 3 inainte de aceasta etapa ne asteptam la o coborare de cateva locuri, punctele speram sa le obtinem in meciurile viitoare, urmatorul meci fiind acasa cu Lumina Frumusani.
ECHIPA DE START: WELAN
DAN, BARONU, BULA, BOGDAN
ROBERT, SORIN, BUSTA, BAIAZID
SILE GEORGE
Inainte de aceasta etapa golgeterul campionatului in primele 2 etape a fost atacantul nostru ENCIU GEORGE cu 5 reusite candidand la titlul de golgeterul sezonului.

2 comentarii: