instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 3 mai 2015

VIITORUL SOLDANU -- Unirea Frasinet 1--2 meci intrerupt in a doua repriza ( 0 -- 3 )

     Inca o infrangere si inca un meci care a perturbat linistea domoala a echipei de pe locul 12, Viitorul Soldanu echipa care se regaseste pe un loc destul de dezamagitor pentru cei care cunosc aceasta echipa.
     Meci cu Frasinet, la prima vedere un meci normal desfasurat pe teren propriu si cam atat. Povestea care in acest meci s-a incheiat mai putin bine vine din turul campionatului cand gazdele au jucat peste limita regulamentului plus injurii aduse jucatorilor nostri, acestia iesind destul de sifonati din duelurile cu ei.
      De la probleme de genul asta s-a ajuns la cearta si chiar "alergat pe teren" In urma incidentelor de la acest meci mai multi jucatori din echipa noastra au suferit etape de suspendare si unuia chiar i s-a interzis dreptul de a mai juca fotbal. Deoarece totul s-a intamplat pe teren propriu am primit si o suspendare de 4 etape.

VIITORUL SOLDANU – UNIREA FRASINET
Se omologheaza rezultatul partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Unirea Frasinet. Se suspenda terenul echipei Viitorul Soldanu pentru 4 etape si penalitate financiara 300 lei, baza Art.1.22 din RD.
Avand in vedere procesul verbal al Comisiei de Apel din data de 21.08.2014 jucatorul Bigan Daniel (Viitorul Soldanu) se exclude din activitatea sportiva  si penalitate financiara 200 lei, baza Art.1.22, alin.3 din RD, raportat la Art.44 din ROAF.
Jucatorul Patrascu Alexandru  (Viitorul Soldanu) se suspenda 6 etape si penalitate financiara 200 lei, baza Art.1.22, alin.3 din RD.
Jucatorul Bold Ionel  (Viitorul Soldanu) se suspenda 6 etape si penalitate financiara 200 lei, baza Art.1.22, alin. 3 din RD.
Jucatorul Ion Iulian Marian (Viitorul Soldanu) se suspenda 4 etape si penalitate financiara 50 lei, baza Art.1.7 din RD.
Cu apel in 5zile de la comunicare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu