instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 15 martie 2015

CS Budesti -- VIITORUL SOLDANU 6 -- 5

    Prima etapa din retur aduce si primul meci al echipei noastre din deplasarea de la Budesti. Meciul s-a anuntat unul greu fiind bine cunoscuta echipa gazda ca o barcelona pe teren propriu, si asa a si fost lasand la o parte ca adversarii au folosit cativa jucatori pe fals trecandu-se astfel cu vederea.
    Un inceput de meci slab pentru baietii nostri care au fost nevoiti sa improvizeze datorita unor lipsuri in echipa cunoscuta de titulari, asadar ne-am vazut condusi repede. Pana la pauza inevitabilul s-a produs echipa noastra intrand la "masini" cu un 1--4 neverosibil.
PAUZA CS Budesti -- VIITORUL SOLDANU 4--1
     In a doua repriza jocul s-a schimbat in favoarea echipei noastre care au reusit sa se apropie la 4-3 si la 5-4 intr-un final meciul sa se termine 6-5 pentru gazde. Golurile noastre din cea de-a doua repriza au fost marcate de Bogdan Martafoi, Stefan, Denis si Bogdan Pirvu. Echipa noastra s-a consolat doar cu faptul ca au castigat a doua repriza asta nefiind un prilej sa castige si meciul. Inceput de retur cu o infrangere dar baietii asteapta cu incredere urmatorul meci de pe teren propriu impotriva echipei Viitorul Mitreni.

Echipa noastra a inceput meciul in urmatoarea formula
portar: TIBI
fundasi: MIU, IULI PIRVU, DODO, BOGDAN PIRVU,
mijlocasi: BOGDAN MARTAFOI, DENIS, DANI MELCESCU, DAN BIGAN
atacanti: MADALIN STATE, STEFAN

A mai jucat: Ion Vespasian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu