instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

marți, 4 februarie 2014

VIITORUL SOLDANU... la sfarsit de tur

     
                 Dupa un sezon precedent foarte slab si dupa neconcordante la nivel de echipa Viitorul termina pe un dezamagitor loc 10, care a facut mult rau baietilor.
                  Noul campionat a ''sunat'' destul de bine lasand putin la o parte jocul nostru incepem ca de obicei cu ''fluierasii'' care au atacat pe unde au prins echipa noastra ca doar suntem Soldanu echipa de pluton in sezonul trecut de ce sa fim corecti. Chiar si asa ''plutonierii'' nostri au dat peste nas in dese randuri tuturor reusind sa invinga to acasa cu exceptia ultimului meci in care am pierdut, am reusit sa castigam in deplasarea de la Ulmu in 10 jucatori din min 30, am reusit sa invingem in deplasarea de la Curcani pe Viitorul Mitreni dupa ce am fost condusi cu 2-0 si poate cel mai urat meci jucat vreodata in deplasare a fost la....... am fost amenintati in teren, arbitri la fel acestia linistindu-ne ca vom castiga meciul cu 3-0 la finalul partidei vazandu-se cu ''caii in caruta'' au anuntat scorul de 2-2 ca dupa aceea in clasament ambele echipe sa piarda cu 3-0. Fura si ei pe cine poate, deaia sunt echipe care se etrag care fuzioneaza pentru ca nimeni nu mai vrea sa bage bani si sa fie furat chiar si primariile investesc banii pentru sport in altceva.
                    Asadar echipa noastra a reusit un tur de campionat destul de bun clasandu-ne pe locul 6 la 5 lungimi de locul 2 are duce la barajul de promovare. Nu gandim la promovare dar vom juca corect toate partidele ca pana acum.
                    Anunt ca s-au facut deja 2 transferuri echipei noastre alaturandu-se 2 jucatori, Bula si Dodo      jucatori de baza ai echipei CS Curcani echipa care are probleme si nu si-a mai disputat meciurile in liga a IV-a.

VOI REVENI cu detalii din cadrul echipei...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu