instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 2 decembrie 2012

Rapid Razvani -- VIITORUL SOLDANU 2 -- 3 (ultima etapa din tur)

      Ultima etapa din acest tur de campionat aduce a 4-a victorie din acest sezon, bilant negativ si destul de urat echipa fiind pe penultima pozitie a clasamentului. Echipa a fost si in acest tur de campionat intr-o continuua schimbare si reformare de jucatori, pe langa asta aparand si niste mici intelegeri la nivelul echipei odata cu neparticiparea in liga a 4-a din cauza conditiei financiare mai putin bune.
        Meciul de la Razvani a fost poate cel mai curat si fair-play joc din ultimele sezoane tin astfel sa multumesc echipei Rapid Razvani pentru jocul frumos si fair-play practicat deci se mai poate juca si frumos.
        In prima repriza de la Razvani echipa noastra a jucat destul de bine avand cateva ocazii dar in urma unei greseli din aparare a fundasului dreapta Madalin State am primit gol la jumatatea primei reprize. Pana la finalul celor 45min am reusit sa amenintam periculos de cateva ori poarta gazdelor fara sansa insa.                  PAUZA:  Rapid Razvani -- VIITORUL SOLDANU 1 -- 0
         A doua repriza aduce un joc mai bun echipei noastre dar nu din primele minute cand gazdele au reusit sa majoreze scorul la 2-0. De aici a inceput revenirea de orgoliu a jucatorilor pentru acestmeci si chiar pentru acest tur slab de campionat. Cu o buna modificare in echipa fundasul dreapta State Madalin fiind trecut in atac el marcand golul egalizator dupa ce Silviu a marcat pentru 2-1. Golul victoriei a fost marcat de Dodo cu o lovitura de cap din centrul careului. Pe final era sa pierdem jocul dupa ce gazdele au beneficiat de o lovitura de la 11m aparata inextrmis de Tupy salvand astfel alaturi de toata echipa o victorie ce a fost pe muchide de cutit pana in ultimele minute.
         Acesta a fost ultimul meci din acest tur de campionat...returul se va disputa la primavara pana atunci va vom mai tine la curent cu ce se va mai intampla la echipa.
MULTUMIM jucatorilor care au participat in acest tur de campionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu