instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 6 octombrie 2012

Partizan Crivat -- VIITORUL SOLDANU 1 -- 0

             Inca o infrangere pentru echipa noastra lucru care nimeni nu se astepta dar totusi s-a intamplat in deplasarea de la Crivat unde plecam cu prima sansa. Luand si in considerare ultimul meci pe terenul acestei echipa incheiat clar in favoarea noastra 1-7, acest meci a avut alta finalizare de aceasta data din pacate pentru noi cu victoria gazdelor.
              Haideti sa vorbim si putin despre teren...care a fost sub orice critica jocul ambelor echipe in special al echipei noastre fiind stricat de terenul cu spini, tepi si iarba mare care au impiedicat foarte mult buna dispozitie a jocului. Sa zic si despre arbitru care inainte de pauza s-a intepat in spini din teren, jucatorii echipei noastre s-au ferit cat au putut sa nu cada pe jos iar cei care au cazut au iesit din acest meci cu zgarieturi. Este tragic cand vezi asa ceva sunt destule terenuri unde se poate juca fotbal adevarat, dar asa s eintampla cand pe nimeni nu il intereseaza chiar daca este liga a 4-a sau a 5-a putem juca oriunde daca are 2 porti sau poate chiar si la una.
               In prima repriza jocul din teren a fost destul de rau din partea echipei noastra care nu au reusit sa puna mingea jos cum este si jocul echipei, dar ocaziile au fost mai mult de partea noastra arbitrul refuzandu-ne si un penalty. Gazdele nu au reusit prea multe dar totusi cunoscund jocul pe un asemenea teren au dat cat au putut in minge pe atacanti doar astfel reusind s ane puna probleme.

PAUZA: Partizan Crivat -- VIITORUL SOLDANU 0 -- 0

             A doua repriza a prins destul de rau jucatorilor nostri care inca nu se acomodase cu spinii de pe teren si au jucat la fel de rau poate si mai rau nemaiavand atatea ocazii ca in prima repriza, singura mare ocazie fiind la mijlocasul stanga Bogdan Pirvu care luand mingea de la jumatatea terenului si dribland 4 jucatori in viteza nu a reusit sa prinda spatiul portii. Jucatorii gazda au reusit sa incline in favoarea lor jocul pe atacanti si au si inscris dupa o balbaiala in apararea noastra castigand astfel 3 puncte care pe alt teren aproape sigur nu s-ar fi intamplat acest deznodamant


Urmatorul meci va fi acasa in compania echipei Lumina Frumusani

SUCCES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu