instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

joi, 27 septembrie 2012

VIITORUL SOLDANU -- Avantul Luica 4 -- 3

         Etapa a 4-a a ligii a V-a Calarasi a adus cu ea si meciul dintre Viitorul Soldanu si Avantul Luica incheiat cu victoria noastra scor 4-3 meritat dupa jocul din teren. Echipa noastra a inceput jocul fara 4 titulari care nu au putut juca in acest meci din diferite motive 2 dintre ei fiind si accidentati fundasul dreapta Iulian Pirvu fiind indisponibil tot turul campionatului din ce se cunoaste.
          Prima repriza a fost una destul de slaba de partea noastra care am intrat mai greu in joc. Oaspetii erau mai sus in clasament inaintea acestui meci si au demonstrat acest lucru inscriind repede dupa o mare gafa a rezervei de portar al nostru care a scapat o minge usoara in fata. Majorarea scorului a venit foarte repede 2-0 iar pana la pauza nu s-a reusit decat un gol d eonoare din partea noastra venit din partea atacantului nostru Stefan.

PAUZA VIITORUL SOLDANU -- Avantul Luica
                                1                                 2

             Dupa pauza ca in mult emeciuri pana acum baietii nostri si-au revenit miraculos putem zice intorcand scorul si practicand alt fotbal fata de prima repriza care a fost foarte stearsa. Cu ajutorul lui Bogdan Martafoi, Alex Ilie, Baiazis si a mijlocasului stanga Bogdan Pirvu care chiar daca nu a marcat a scos un penalty si a dat o pasa de gol echipa noastra a reusit sa intoarca scorul de 1-2 la pauza la 4-3 la final luand astfel cele 3 puncte cu o echipa buna a campionatului.
              Echipa noastra acumuleaza 6pct si va merge in urmatoarea etapa la Crivat pentru meciul impotriva echipei locare Partizan. SUCCES

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu