instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 9 septembrie 2012

CS Budesti -- VIITORUL SOLDANU 3--1

   JAF JAF JAF....asta e titlul pentru meciul de la Budesti care s-a desfasurat dupa cele mai proaste reguli, reguli impuse de jucatorii de la Budesti care au arbitrat acest meci cu echipa noastra, arbitrii fiind ca si inexistenti. De ce oare aceasta echipa mai activeaza in acest fotbal, acest joc al prieteniei, acest joc intre prieteni, acest joc prin care scoate tinerii si baietii din casa din fata TV-ului sau a calculatorului cu anumit talent in acest sport. De ce ? de ce? de ce?....

            Ca intotdeauna si in acest meci a fost imposibil de obtinut victoria chiar daca am condus cu 1-0 dupa ce mijlocasul stanga Bogdan Pirvu a reluat cu o lovitura de cap din 11m fara nici o sansa pentru portar. Egalarea a venit foarte repede dupa ce mijlocasul dreapta al gazdelor a reusit un gol norocos dintr-un sut deviat. Pana la pauza jocul s-a desfasurat in limita unui meci de fotbal.

PAUZA CS Budesti -- VIITORUL SOLDANU 1--1

          Dupa pauza a aparut si duritatile ca trebuia sa castige cineva si cine altcineva avea nevoie decat gazdele care au inceput sa puna presiune pe arbitri la multe fazde una dintre ele fiind si golul de 2-1 marcat de gazde dupa un fault in atac clar in careul nostru arbitru lasand jocul sa mearga de ''frica'' pot spune alt motiv neavand, oricum in cazuri deastea decat sa fii contrat amenintat sau chiar lovit mai bine sa iei aceasta decizie...si de vina nu sunt arbitri de vina sunt cei ce lasa aceasta echipa sa defileze cu astfel de jocuri murdare de vina este AJF-ul ca afiliaza astfel de echipa si legitimeaza astfel de jucatori unii dintre ei fiind suspendati poate pe viata pentru ce au facut in trecut.
           Inca o faza controversata si poate chiar de ras s-a petrecut la 2-1 cand un jucator de la gazde scapa spre poarta noastra si chiar marcand dintr-un offsaid de 2-3 metri tusierul nesemnalizand fiind intoarsa decizia de central luandusi astfel injurii, amenintari.
           Ocaziile noastre nu au mai existat minute bune din cauza semnalizarilor de offsaid care nu erau corecte dar daca marca echipa noastra cine stie ce se putea intampla mai bine ridici si gata.
            Dupa un joc haotic a venit si golul 3 pentru gazde din nou dintr-o neregula, un offsaid vazut de nimeni si astfel scorul s-a facut 3-1 aici inchizandu-se orice speranta de a mai obtine ceva in acest meci.

Suntem prea mici sa ne ia cineva in seama, iar aceasta echipa e prea mare ca sa fie scoasa din campionat, influentele sunt prea mari dar asta e...Asta e scurta cronica a acestui meci.

Urmatorul meci va fi acasa pe stadionul Mitica Savancea din Soldanu impotriva echipei Atletic Dorobantu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu