instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

joi, 10 noiembrie 2011

VIITORUL SOLDANU--CS Curcani 4--1 (restanta din etapa a doua)

            Miercuri 9 noiembrie s-a jucat restanta din etapa a doua la fotbal din seria A Calarasi dintre Viitorul Soldanu si CS Curcani, meci amanat atunci din pacate dintr-un motiv greu de trecut pentru toti jucatorii nostri si anume decesul domnului antrenor Mitica Savancea, omul caruia i-am dedicat aceasta victorie jucand cu gandul la el baietii au adus echipa mai sus, o echipa construita de el, promovata de el, antrenata de el pana la un anumit punct al acestei tragice intamplari.
             Meciul s-a jucat Miercuri deoarece acesta trebuia jucat pana la data impusa de AJF Calarasi si anume 1 Decembrie. Ambele echipe au avut poate de suferit din primul 11 al nostru lipsind cativa jucatori titulari fiind astfel inlocuiti de juniori care in mare parte si-au facut treaba.
             Duelul era foarte important deoarece diferenta dintre cele doua echipe era de doar 1pct si 23 locuri in clasament, CS Curcani ocupa locul 4 iar Viitorul Soldanu locul 6 la egalitate de pct cu alte 2 echipe. Dupa aceasta victorie echipa noastra a urcat pe locul 4 devansand-o pe adversara de azi si acumuland 21pct.
              Prima repriza a fost mai putin buna pentru noi deoarece in primul 11 si-au facut aparitia 4 juniori fara experienta unui asemenea meci de seniori cu o incarcatura poate prea mare pentru ei, dar totusi s-au integrat bine per ansamblu dar fara a avea vreo sansa clara de a marca in prima repriza. De cealalta parte gazdele au dominat clar prima repriza ratand cateva ocazii venind azi cu aproape toti titularii echipei. Golul celor de la Curcani a venit in prima repriza la o greseala a debutantului Pirvu Iuli care a comis o greseala in careu atacantul oaspetilor fructificand-o fara probleme. Asadar la pauza scorul a fost 0-1 cu nici o speranta pentru o revenire in repriza a doua dupa jocul practica.
PAUZA: VIITORUL SOLDANU--CS Curacni 0--1
                Dupa pauza a venit si speranta astazi fiind jucata de mijlocasul stanga Pirvu Bogdan care din probleme personale a ajuns in repriza a doua intrand inca de la inceputul acesteia.
                Doar schimbarea lui cu fundasul stanga Paraschiv Roberto debutant si el de astfel, si jocul a crescut in viteza odata cu intrarea golgeterului echipei Bogdan Pirvu care a pasat la primul gol marcat de Bigan Daniel. Dupa doar 2 minute scorul este intors de catre Baiazid care marcheaza cu capul din centrarea perfecta al aceluiasi Dan. O incredibila revenire de scor care a spulberat toate actiunile oaspetilor lasandu-i fara reactie. Mai departe in meci totul a fost doar in favoarea echipei noastre Soldanu care a mai marcat o data prin mijlocasul central Ilie Alexandru urmat de golul de 4-1 si in acelasi timp dubla lui Bigan Daniel care a inchis tabela la un categoric 4-1 pentru echipa noastra sarbatorind la final in cinstea omului care a fotmat aceasta echipa.

PRIMUL 11

AU MAI JUCAT:
PIRVU BOGDAN, STATE MADALIN, HEIDI, BAIAZID,


Urmatorul meci este Duminica in deplasare impotriva echipei Rapid Vasilati
ora 11:00 juniorii
ora 13:00 seniorii
MULT SUCCES ambelor echipe...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu