instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Rapid Vasilati--VIITORUL SOLDANU etapa a XII-a

         

           JUNIORI

      Maine de la ora 11:00 juniorii nostri vor face deplasarea la Vasilati pentru meciul de campionat din etapa a XII-a cu echipa din localitate Rapid Vasilati.
       Este primul duel de juniori dintre aceste 2 echipe gazdele de maine infiintand echipa in acest sezon astfel palmaresul contra lor neexistand cu exceptia unui amical de juniori terminat cu scorul de 3-2 in favoarea noastra.
        Locul ocupat in clasament de gazde este superior locului ocupat de echipa noastra de juniori de aceea un meci favorabil noua maine ar aduce un plus la moralul echipei. Gazdele ocupa locul 7 cu 18pct  iar juniorii nostri un loc 12 rusinos privind referire la ultimele sezoane.
         Uram SUCCES echipei in meciul de maine.


       


         SENIORI

         Tot maine in cadrul etapei a XII-a a Ligii a 4-a Seria A Calarasi are loc si meciul dintre seniorii celor doua echipe Rapid Vasilati si VIITORUL SOLDANU.
          Meciul de seniori va fi in inchiderea meciului de juniori si astfel
JUNIORII ora 11:00
SENIORII ora 13:00
          Ca si la juniori palmares competitional oficial nu exista intre cele doua echipe, gazdele infiintand si inscriind echipa in acest campionat in acest sezon in acest format de liga a 4-a. Totusi meciuri amicale au fost dealungul perioadelor de pregatie atat pe terenul gazda de maine cat si pe terenul echipei noastre.
           Locurile ocupate in clasament este inversul echipelor de juniori gazdele ocupa locul 14 iar echipa noastra ocupa un meritabil loc 4 dupa victoria din restanta de miercuri contra echipei CS Curcani scor 4-1.
           Echipa gazda vine dupa o infrangere in deplasarea de la Luica cu echipa locala Avanul, iar echipa noastra vine dupa un egal in deplasarea de la Spantov cu Unirea si dupa victoria din restanta de miercuri contra celor de la CS Curcani.
SUCCES echipei in meciul de maine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu