instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

luni, 26 septembrie 2011

Viitorul Mitreni(juniori)---VIITORUL SOLDANU(juniori) 2--0


  

  

  

   

  


            Inca un meci prost facut de juniorii echipei Soldanu care a pierdut pentru a doua oara in acest inceput de campionat in 4 meciuri jucate acumuland doar 2pct si 2 infrangeri una fiind cea de azi. Departe de forma din sezoanele trecute cand era o echipa de temut, anul acesta fara multi din titularii care faceau furori, echipa joaca fiecare meci in lipsa de experienta si rezultate.
             Meciul in compania gazdelor de la Mitreni a fost unu dificil peste care nu am putut trece rezistand doar in prima repriza cand scorul a fost 0-0. In prima repriza au fost ocazii la ambele porti dar nici un jucator nu a reusit sa deschida scorul.
PAUZA: Viitorul Mitreni---VIITORUL SOLDANU  0-0
             In a doua repriza jocul nostru a suferit chiar daca a intrat la mijloc coordonatorul de joc Adrian divan acesta nu a putut face prea multe. Golul de 1-0 marcat de gazde fiind contestat de noi dandu-se penalty dupa un hent in careu la o impingere a unui adversar a fundasului central Iuli Pirvu care involuntar a lovit mingea cu mana. Din faza aceasta a iesit penalty-ul din care s-a marcat dar din a doua faa pentru ca in prima executantul a ratat.
             Golul doi a venit cateva minute mai tarziu pe fonul unui joc haotic al nostru dupa neregulile de arbitraj de la primul gol multi dintre ei nemaitinand cont de postul in teren si atacand in valuri dar fiind prinsi pe contra-atac si scorul astfel s-a facut 2-0. De la acest scor pana la final nu a mai fost prea mult de facut si nici ocaziile nu au fost transformate in gol.
              Urmatorul meci ar fi trebuie sa fie in compania juniorilor echipei nou infiintate Vulturii Oltenita, dar aceasta echipa inca nu si-a creat echipa de juniori, meciul fiind anulat juniorii iau o pauza pana la urmatorul meci.
AU JUCAT:
P--Alexandru
F--Adi, Iuli Pirvu, Paraschiv Roberto, Florica
M--Razvan, Gabi, Madalin, Heidi,
A--Stefan, Cristi Barbu,

AU MAI JUCAT:
Adrian, Divan, Dani, Bogdan Busta,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu