instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

duminică, 13 martie 2011

VIITORUL SOLDANU -- Rapid Ulmeni 2--1

      Prima victorie din acest retur, retur inceput cu un esec urmat de acest meci de 3 puncte cu o echipa mai sus clasata ca Soldanu. Un meci frumos intre 2 echipe care nu stau foarte bine in clasament fiecare punct conteaza pentru o clasare cat mai buna.
      Meciul a fost unul cursiv cu faze multe de poarta dar fara prea multe goluri, cu echipa oaspete atacand din primul minut venind azi cu gand mare pentru a lua toate cele 3 puncte la fel ca in tur unde echipa din Soldanu a pierdut in prelungiri cu 3-2.
      Deschiderea scorului au facut-o oaspeti dupa o faza in care apararea celor din Soldanu a clacat aparatori de pe partea dreapta nefiind atenti la o aruncare de la margine executat rapid, dupa asta urmand centrarea golului marcat cu capul de atacantul advers.
      Pana la pauza ambele echipe s-au tatonat reciproc scorul ramanand la fel 0-1.
PAUZA:
      Dupa pauza jocul echipei s-a schimbat in bine fapt ce s-a vazut si pe tabela de marcaj unde Soldanu a intors scorul pana la final.
      Golul egalizator a fost marcat de nou intratul la pauza Mihai care la schimbat pe mijlocasul dreapta Bula, Mihai marcand cu un sut de la 25m ajutat si de portarul advers care a incercat sa scoata mingea cu piciorul tehnica furata din handbal de multi portari.
       Dupa acest gol echipa din Soldanu s-a aruncat in atac marcand pana la urma si golul 2 din penalty prin golgeterul echipei George, penalty-ul fiind facut de celalalt atacant Robert.
       Pana la final nu s-a mai intamplat prea multe doar schimbarea lui Dan cu Bogdan Pirvu si accidentarea marcatorului primului gol Mihai inlocuit de debutantul Iuli Pirvu fratele mai mic al mijlocasului stanga Bogdan Pirvu.
        Pana la urma istoricul se pare ca a mers inainte cu duelul direct dintre cele doua echipe fiecare castigand acasa cele 3 puncte. Echipa Soldanu s-a apropiat la doar 1 punct de Rapid Ulmeni care a acumulat pana acum 20pct, iar Soldanu 19.
        Urmatorul meci al echipei va fi la Spantov cu echipa din localitate Unirea Spantov, meci la care se asteapta si prezenta echipei de juniori echipa ce nu a jucat in primele 2 meciuri din retur.
ECHIPA DE START:
P=  Misa
F=  Claudiu, Marian, Baronu, Busta
M= Bogdan, Sorin, Baiazid, Bula
A=  Robert, George
AU MAI INTRAT:
Mihai, Dan, Iuli

BAFTA ECHIPEI IN URMATORUL MECI

2 comentarii: