instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 9 octombrie 2010

Viitorul Mitreni--VIITORUL SOLDANU

SENIORI: Viitorul Mitreni--VIITORUL SOLDANU DUMINICA 11 OCTOMBRIE ORA 13:00  
In cursul zilei de sambata 11 octombrie va avea loc de la ora 13:00 meciul dintre echipa gazda Viitorul Mitreni si echipa oaspete VIITORUL SOLDANU. Meciul se va juca de la ora aceasta datorita decalarii cu 2 ore impuse de AJF Calarasi, si duminica deoarece lipsei de arbitri in aceasta serie. 
Chiar daca va juca acasa echipa din Mitreni nu este favorita cum nu a fost in niciun meci pana acum si va aborda meciul ca fiind o finala.
Echipa oaspete din Soldanu vine dupa un rezultat decis la AJF invers rezultatului decis pe teren cu echipa Unirea Spantov, asta speram ca ii va duce spre victorie in acest meci care pleaca cu prima sansa, meciul nefiin castigat de dinainte.


JUNIORI: Viitorul Mitreni--VIITORUL SOLDANU
MENTIONEZ ca meciul de juniori dintre Viitorul Mitreni si VIITORUL SOLDANU nu se va juca datorita echipei gazde care nici pana acum nu au intemeiat o echipa sa se bata in campionat, asadar scorul se va decide la masa verde si anume 0-3 pentru neprezentare ramanand ca echipa de juniori de la VIITORUL SOLDANU sa nu faca deplasarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu