instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 25 septembrie 2010

Rapid Ulmeni(seniori)--VIITORUL SOLDANU(seniori) 3--2

Inca o infrangere pentru echipa de seniori a doua din acest sezon in care s-au disputat 5 etape, prima infrangere si in deplasare dupa cea de acasa cu Steaua Radovanu si inca un meci facut praf de arbitri la propriu acestia facand tot posibilul ca echipa gazda sa castige prelungind a doua repriza conform spectatorilor de pe margine cu 12 minute timp in care echipa din ulmeni condusa cu 1-2 au revenit in aceste 12 minute miraculos si ajutati vizibil de arbitri la 3-2 in favoarea lor.
Se pare ca acesta este riscul jocului in deplasare in care arbitrul se spune normal ca trebuie sa tina 51% cu gazde si 49% cu oaspeti, de aceasta data intamplandu-se total diferit raportul fiind altul si ca sa dau niste cifre apropiate a cam fost 80% gazde si 20% oaspeti chiar daca a dat un penalty din 3 sau in cartonas rosu acordat normal unui adversar pe langa astea revansandu-se la aproape fiecare atac fluierand ofsaid chiar daca era sau nu era.
Lasand la o parte maniera de arbitraj net favorabila gazdelor meciul a fost unul frumos cu ocazii de poarta mai multe avand echipa gazda dar nici jucatorii oaspeti nu au cedat fiecare repriza fiind al unei echipe( prima repriza a echipei Rapid ulmeni0 a doua a echipei VIITORUL SOLDANU.
In prima repriza s-a marcat doar 1 gol din cele 5 acesta fiind de partea gazdelor ei marcand la o lovitura libera data usor la centrul careului de 16m.
PAUZA: Rapid Ulmeni--VIITORUL SOLDANU 1--0
Inceputul primei reprize a continuat la fel ca si toata repriza intai, cu gazdele in atac iar oaspetii pe contra-atac, asta in cele din urma fiind un succes atacantul si golgeterul echipei reusind sa inscrie dintr-un penalty de el scos dupe ce mai inainte iau fost refuzate 2 lovituri de pedeapsa si 1 eliminare dar totul s-a dat la acest penalty centralul incercand sa repare ceva acordand penalty si rosu pentru fundasul central de la Rapid Ulmeni.
-min 60 scorul devine 1-1- gol ENCIU GEORGE
- dupa asalturi la poarta noastra echipa prinde un contra-atac si marcheaza prin mijlocasul central SORIN CARTU care trimite mingea in poarta goala dupa ce in prima faza fundasul central advers a scos de pe linia porti scorul 1--2
De la sorul de 1--2 a plecat toata problema echipa gazda aruncandu-se in atac si parca prin ''mare minune'' orice atac al oaspetilor era fluierat ca mai frumos se juca la o poarta decat la 2 ca si alergatul arbitrilor este o munca dificila pana la urma.
Acest asalt de ocazii s-a disputat pana in prelungirile partidei cand scorul s-a facut 2-2 dupa o deviere a unui aparator al nostru la un sut al unui jucator de la gazde. Asadar pana aici totul a fost aproape bine ceea ce a urmat a schimbat radical partida arbitrul tinand 12 minute peste cele 90 ale partidei el crezand ca acest meci se disputa in Cupa Romaniei si inca mai trebuia sa tina ca daca a tinut 12 peste pana la 120 min nu mai era mult si poate se trecea si la penalty ca sa fie totul bine si frumos.
Din mai multe motive numele celor 3 arbitri nu il voi face public, ramanand sa se dea cu parerea la cele intamplate pe teren de oricine doreste.
Echipa ramane cu 9 puncte din 15 puse in joc pana acum primul esec in deplasare.
ECHIPA DE START;
P-- Welan
F--Bogdan, Busta, Marian, Baronu
M--Sorin, Baiazid, Bula, Nicu
A--George, Robert

AU MAI INTRAT; Mihai, Dan,

BAFTA ECHIPEI IN URMATORUL MECI

4 comentarii:

  1. Bafta Viitorul Soldanu la (juniori) cat si la (seniori)nu va avea in continuare, pentru ca mai sunt astfel de arbitrii care habar nu are de arbitraj, sunt trimisi doar sa fie prezenti la meci atat,dar sa speram ca arbitrii de astazi, vor fi sanctionati pentru meciul facut, foarte prost.

    RăspundețiȘtergere
  2. Liga 4 / Șoldanu acuză arbitrajul

    http://sportcalarasean.ro/archives/2517

    RăspundețiȘtergere
  3. Este ceva deosebit pentru fotbalul calarasean. Ca atare am decis sa fie publicat in ziarul Argument din 01 octombrie. Se impun citeva observatii
    1. dati o tenta prea puternica de patima pe care o accentuati la final. De ce nu dati numele arbitrilor? Va e teama de ei pe viitor? Ar fi usor sa/l dam noi, dar este comentariul dumneavoastra.
    2. De ce nu dati numele jucatorilor care au jucat, care au marcat ( si pentru unii si pentru altii). Nimeni din judet nu scrie de acest fotbal, mic, cum ii zic unii pe nedrept.
    3. Obiectivitatea cind scrieti ceva si faceti public este obligatorie. cind scrieti uitati de pasiune si fiti obiectiv (nu este normal sa scrieti ca “asa spuneau specatorii”).
    3. In fotbal exista o lege – timpul se masoara dupa ceasul arbitrului. Este ceasul OFICIAL.
    4. Faceti exceptie de unele comentarii pe care le auziti la Tv. Unii spun char gogomanii!
    Va mai astept,
    Cu stima, Motataianu

    Oricum mi-a placut cum ati scris. Si inca o problema - folositi sigla echipei Viitorul Constanta. Sa nu aveti probleme! Noi in yiat am creat o sigla, daca o insusiti ne/am bucura.
    Va mai astept.
    Cu stima,.

    RăspundețiȘtergere
  4. MULTUMESC pentru aprecieri dar am vrea ca articolul sa nu apara in acel ziar despre care ne-ati zis...VA MULTUMIM

    RăspundețiȘtergere