instalati toolbar-ul VIITORUL SOLDANU

toolbar powered by Conduit

VIITORUL SOLDANU

facebook

ORA EXACTA

like page

LIVE SCORE

eMAG.ro

sâmbătă, 28 august 2010

VIITORUL SOLDANU--Avantul Luica (SENIORI) 5--2

O prima etapa cu victorie pentru SENIORII echipei din localitate VIITORUL SOLDANU, care a castigat cu un neverosibil 5-2 acasa cu Avantul Luica.
Jocul a fost rezultatul unui meci care in cateva faze a fost "scapat din mana de arbitrul central" fluierand aiurea la cateva faze si impartind cartonase galbene si intr-o parte si in alta fara prea mari retineri.
Datorita acestei maniere de arbitraj meciul putea fi oprit datorita furiei ambelor echipe, jocul in repriza a doua datorita centralului putea fi oprit...
Lasand la oparte arbitrajul echipa a jucat foarte bine aceasta fiind "viitorul de maine", cu cativa jucatori tineri de mare perspectiva adusi la prima echipa de la juniori in acest inceput de sezon plus un aport de experienta din partea jucatorilor ramasi la echipa.
Meciul a inceput cu 2 goluri in 10 minute ambele date de atacantul George, asadar fara prea multe batai de cap scorul s-a modificat din nou in min 21 cand fundasul central BUSTA a marcat dupa o centrare de la punctul din dreapta a coltului ternului si o reluare fara nici un reflex al portarului oaspetilor.
Acest scor nu a ramas pentru mult timp asa el modificandu-se tot in favoarea noastra prin golgeterul campionatului din sezonul trecut care a fructificat o eroare in apararea adversa sutul lui fiind deviat in poarta de un jucator de la oaspeti.
Scorul la pauza nu a fost de 4-0 deoarece dintr-o lovitura libera a rezultat si golul de 4-1 al oaspetilor.
PAUZA
Dupa pauza jocul a degenerat complet prin deciziile eronate ale arbitrului de centru de la acest meci el impartind cartonase si intr-o parte si in alta fara mari fructificari in duelurile de cartonas. Asadar jocul a fost intrerupt pentru 2-3 minute datorita "Domnului Arbitru" care scapasa jocul din mana riscand in unele momente de tensiune ale jocului sa fie chiar lovit.
In aceste conditii de joc haotic facut asa chiar de arbitru si dupa 2 schimbari in ambele echipe scorul se majoreaza la 5-1 dupa un al doilea gol al Fostului atacant al juniorilor SILE scapat singur cu portarul a facut ce trebuia sa faca, sa marcheze.
Scorul final nu a fost acesta echipa oaspete primind un penalty in min 70 al meciului fructificand fara probleme lovitura de pedapsa. Asadar din min 70 pana la final s-a jucat cu ocaziile ambele echipe dar fara rezultate privind scorul.
ECHIPA DE START: PORTAR:
Welan
FUNDASI:
Bogdan
Dan
Busta
Baronu
MIJLOCASI
Bogdan(3)
Sorin
Ion
Bula
ATACANTI
Sile
George
AVERTIZATI CU GALBEN: George, Sile, Baronu, Ion, Welan, Dan, Bula, Busta,


SUCCES echipei in urmatorul meci...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu